veszettség elleni vakcina (intramuscularisan) leírása és márkanevek

Veszettség elleni vakcina aktív immunizálószert használni, hogy megakadályozzák a fertőzés által okozott veszettség vírus. A vakcina hatására a szervezet a saját védelmét (antitesteket) ellen veszettség vírus.

Veszettség elleni vakcinát használnak kétféleképpen. Veszettség elleni vakcinát adják a személyekre, akik ki voltak téve (például egy falatot, karcolás, vagy tömb) egy olyan állat, amelyet ismert, vagy a gondolat, hogy a veszettség. Ez az úgynevezett post-expozíciós profilaxis. Veszettség elleni vakcinát is adható idő előtt, hogy a személyek, akiknek nagy a kockázata a szerzés fertőzött veszettség vírusa. Ezek a személyek közé állatorvosok, állat rakodók, illetve az utazók, akik többet költenek, mint 1 hónap rendelkező országokban magas a veszettség fertőzés, és a személyek, akik élnek, dolgoznak, vagy vegye vakáció vad területek az országban, ahol valószínű, hogy jöjjön be forduljon a vadon élő állatok. Ez az úgynevezett pre-expozíciós profilaxis.

Veszettség fertőzés súlyos, gyakran halálos kimenetelű fertőzés. Az Egyesült Államokban, a veszettség a vadon élő állatok, különösen a mosómedve, skunks, a róka, és a denevérek, felelős legtöbb esetben a veszettség hárítani az emberekre, háziállatok, és más háziállatok. Kanadában, az állatok leggyakrabban fertőzött veszettség rókák, skunks, denevérek, kutyák és macskák. Lovak, sertés és marha is már ismert, hogy megfertőződhet a veszettség. Ebben sok a világ többi része, beleértve Latin-Amerikában, Afrikában és Ázsiában, a kutyák teszik a legtöbb esetben a veszettség hárítani az emberekre.

Ha pedig (vagy lesz), akiket egy esetleges veszettség fertőzés utazás közben az Egyesült Államokon kívül, vagy Kanadában, forduljon orvosához, amint visszatér az Egyesült Államokban vagy Kanadában, hiszen szükség lehet az Ön számára, hogy további kezelésre.

Ez a vakcina beadható csak vagy felügyelete alatt az orvos vagy más egészségügyi szakember.

Injekciós; por oldatos; por szuszpenziós

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák