védi az ízületek, ha van ra: diéta, a testmozgás, és így tovább

Szeretné megvédeni a kötések sérülés ellen rheumatoid arthritis? Tartani a jó alak néhány csíp az életmód. Diéta, a testmozgás és a tanulás használja a megfelelő eszközöket is, hogy egy hatalmas különbség.

Ha nehezebb, mint amennyit kellett volna, legyen kedves, az ízületek és a fészer néhány kilót. Extra testsúly megterheli a csípő, a térd és a láb. Egy tanulmány azt mutatja, hogy a túlsúly megnehezíti, hogy tartsa a rheumatoid arthritis fellángolása.

A rendszeres testmozgás segít az ízületek működik, mint kellene, enyhíti a merevséget, és enyhíti a fáradtságot. Erősíti az izmokat, amelyek támogatják az ízületek. És egy extra perk: levágja a kockázata a cukorbetegség és a szívbetegség, amely gyakran együtt haladjon RA.

Legyen óvatos, mégis. Túl sok edzés, vagy a nem megfelelő típusú, lehet rossz, ha az ízület gyulladt vagy sérült. A dolgok, hogy tegye a legkevesebb a testsúly az ízületek. Próbálja úszás helyhez kerékpározás, és a könnyű súly emelésére. Orvosa vagy fizikai terapeuta segítségével elkészít egy programot, ami az Ön számára.

Segítség az RA csak még egy ok arra, hogy kilép a dohány. A kutatások azt mutatják dohányzás megnehezíti a betegség kezelésére. Egy svéd tanulmány szerint a dohányosok rheumatoid arthritisben kevésbé valószínű, hogy részesüljenek a két közös kezelés – metotrexát és egyes biológiai gyógyszerek.

Segítő eszközök segítségével megteszi a stressz ki a sérült ízületek, és megvédi őket a sérülésektől. Például, használja a cukornád a szemközti oldalon a térd vagy a csípő ízület RA. Meg lehet venni 20% -ról 30% -át a súlyt le, és akkor sokkal stabilabb.

Tudod is megpróbál tollak, ceruzák, és fogkefék, melyek vastag fogantyúval, hogy könnyebben kezelhető az ízületek a kezedben. Vágni stressz a vállán, használható eszközök, melyek segítségével elérheti tételek magas polcokon.

Használd a nagy, erős kötések a tartalék kisebb és érzékeny is. Próbálja ki ezeket a tippeket