tökéletesen kényeztető anyák napja ajándék

Szeretné, hogy a neki Anyák napja igazán különleges ebben az évben? Próbálja ki ezeket ajándék méltó szépség kedvencek Pantea Tamjidi, MD, a bőrgyógyász és tulajdonosa Tamjidi Skin Institute Chevy Chase, Md.

Tápláló testradír

The Body Shop Mango testradír: Néhány testradírozást kiszáríthatja a bőrt, de ez tartalmaz szerves cukrot és a sót óvatosan radírozza plus mangó magot és az organikus szója olaj, mely hidratálja.

Perfect Hair Brush

Denman természetes vaddisznó sörtés és nylon kefe: A kefe a vaddisznó sörte segítségével osztja az olajat a fejbőr le a hajszálat, és a nylon csapok segítségével a haj gyorsabban szárad, így a szárító kevesebb kárt okoz.

Nem toxikus Körömlakk

Zoya Körömlakk: Get színes körmök egészséges módon lengyel, amely nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, mint a formaldehid vagy toluol.

Két-in-One Foot Lágyabb

Tweezerman Sole Mates kétoldalas Foot Fájl: Ez az eszköz a második legjobb dolog, hogy egy profi pedikűr, egy acél microfile egyik oldalán eltávolítani az elhalt bőrt és puha fájlt a másik oldalon, hogy buff sarka és talpa sima.

Gyengéd arcradír

Clinique 7-Day Scrub Cream Rinse-Off Formula: Ez cserje minimálisra csökkenti a finom vonalak és eltávolítják az elhalt felületi hámsejteket, és megnyitja az utat a hidratáló a dolgát.

Super-Duper Skin szérum

Olay Regenerist Micro-hajformázó szérum: Ez a szérum büszkélkedhet amino-peptidek, fehérjék antioxidánsként viselkednek, hogy segítsen a kollagén, hidratálja és kövér a bőrt, és csökkenti a nap okozta károsodást.

Skin-Saving hidratáló

Aveeno Pozitív Radiant Napi hidratáló SPF 30: Ez hidratáló tele van szója, egy hármas fenyegetés, amely feltölti a bőrt, kisimítja a finom vonalakat, és csökkenti a barna foltok megjelenését.

A véleményeket ebben a részben a szakértők, és nem a vélemények a. nem támogat semmilyen konkrét termék, szolgáltatás, vagy a kezelést.

FORRÁS

Pantea Tamjidi, MD, bőrgyógyász, Tamjidi Skin Institute, Chevy Chase, Md.

Nagy! Mindig vannak új tipp, hogy lehet, hogy a bőr jobban néz ki.

Szerezd meg a kívánt felszín a mi személyes bőr értékelő.

Mit lehet tenni, hogy felébredjen szép.

Tippek, hogy segítsen Önnek izzó

Rossz nap az irodában? Vegyünk egy mély lélegzetet jobb bőrt.

Top tippek minden bőrtípusra

Tudja, hogyan lehet fuzz-mentes?

5 szokások, roncs a bőrt