testmozgás a fogyás – téma áttekintése

A fizikai aktivitás növeli az energia mennyisége (kalória) éget. A legtöbb fogyókúrás -loss programok bele egy edzésprogram-, mint a kocogás vagy kerékpározás. És akkor is több energiát használ megváltoztatásával néhány rutinszerű tevékenységek, mint például a mosás az autó magát, ahelyett, hogy egy autómosó. A választás a társadalmi tevékenységek, amelyek növelik a tevékenység, mint a csatlakozás egy kertészeti klub, vagy tánc, szintén növeli a kalóriát éget.

Erő képzés, amely épít izom, szintén fontos része a súlycsökkentő programok. Miután több izom segít több kalóriát éget a nap folyamán. Súlyemelés felügyelt program az egyik módja ennek. Más módon, hogy javítsa az erejét járhat kisebb változások néhány napi tevékenységet. Kérdezze meg kezelőorvosát, erősítő edzés, hogy igaza van az Ön számára.

Mindig van egy orvosi értékelés megkezdése előtt bármilyen új fizikai aktivitást. Ha mellkasi fájdalmat vagy szédülést során bármilyen fizikai tevékenység, megáll, és forduljon orvoshoz.

Ha még nem gyakorolta sokat a múltban, orvosa először javasolnak kis mennyiségű napi aerob tevékenység. Fogyás, bár a szakértők nem javasolják csinál mérsékelt aktivitás legalább 5 órát egy héten. 1 Kipróbálás 60-90 perc egy nap, legalább heti 5 napon át. Ez rendben van, hogy aktív blokkokban 10 perc, vagy több egész nap és hét. És lehet választani, hogy nem az egyik vagy mindkét típusú tevékenység: edzésprogram és / vagy aerob tevékenységet.

Aerob testmozgás használják súlycsökkentő programok. Ez kalóriát éget, és növeli az oxigén mennyiségét szállított az izmokhoz. Minden olyan tevékenység, amely megemeli a pulzusszámot és tartja fel hosszabb ideig javítja az aerob testmozgás. Lehet gyakorolni egy időben, vagy egész nap, amelyik a legkényelmesebb. Például, ha lehet járni 10 percig egy időben és kert 20 perccel később, ami ad 30 percet a tevékenység a nap.

Példák aerob testmozgás közé

Tempós séta, kocogás, séta a futópadon, vagy lovaglás egy szobabicikli; kerékpárral Úszás; Evezés; Korcsolyázás vagy sífutás.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …