terhességgel kapcsolatos problémák – téma áttekintése

A nők többsége egészséges terhesség alatt, és nincs komoly egészségügyi problémákat. Lehet, hogy kisebb fizikai tünet a terhesség is, amelyek normális terhesség változásokat. Fontos, hogy tisztában legyenek a tünetek azt jelentheti, hogy van egy sokkal súlyosabb probléma. Beszélje meg orvosával, ha bármilyen aggodalmak van a terhessége alatt úgy, hogy a az egészségügyi problémákat gyorsan ellenőrizhető.

Ha van a családban cukorbetegség, akkor kialakulhat egy típusú cukorbetegség, hogy csak akkor következik be a terhesség alatt (terhességi cukorbetegség). A terhességi diabétesz a kezelt figyeli, hogy mit eszik, gyakorlása, ellenőrzése a vércukorszintet, és esetleg szájon át szedhető gyógyszerek vagy inzulin lövés tartani a vércukorszintet belül a cél tartományban. A nők, akik terhességi cukorbetegség valószínűleg a babák, hogy nehezebb, mint a normális. Ha az anya a vércukorszint nem szabályozott, ez komoly problémákat okozhat a baba előtt és a szülés során.

Lehet, hogy emellett más közös problémák, mint a megfázás vagy influenza, míg terhes, hogy nem okozott a terhesség. Használhatja otthoni kezelési intézkedések ezek a betegségek is, de ügyeljen arra, hogy beszéljen orvosával, ha a tünetei egyre inkább komoly, mint a köhögés, véres széklet, vagy nem tud elegendő folyadékot (dehidratált).

Míg a legtöbb problémát, mely a terhesség kisebb is van, akkor még súlyosabb tünetek, meg kell beszélni orvosával a. A tünetek lehetnek kapcsolatban

Vetélés. A tünetek az árban; Hüvelyi vérzés; Tissue, hogy áthalad a hüvelyen; Görcsök.