terhesség utáni edzést: megállapítás ideje, hogy újra formába

Ön egy új anyuka, aki azt akarja, hogy meg tudjunk a szülést követően? Minden hónapban fel kérdést fitness felső testmozgás és motivációs szakértők. Ebben a hónapban, Brooklyn pénzügyi szakember és új anya Myra Bartalos, 38, kérte tippeket kapok vissza a ritmust edzést edző Michele Thorington, fitness program koordinátora a Hurley Egészség és Fitness Központ Hurley Medical Center Flint, Michigan.

K: Én nagyon illik mielőtt még a lányom. Én jóga legalább háromszor egy héten, és kardio legalább kétszer egy héten. Most a lányom egy éves, és én nem is találja az ideje, hogy az én edzés ruhákat. Folyton azt jelenti, hogy újra a jóga, de a munka, baba, és a férje úgy tűnik, hogy mindig az első. Van egy stresszes munka a pénzügyi szektor, így kidolgozása fontos az én nyugalmat, valamint a fizikai egészséget.

A: Ne lépjen ki, mielőtt elkezdené. A nők gyakran fel magukat a lista aljára, különösen az első alkalommal anyukák. De azt akarjuk, hogy illeszkedjen, és azt szeretné, hogy a régi edzés rutin és a régi szervezet vissza tegnap.

Más szóval, akkor is, ha faragni csak öt perc alatt a nap, félre az öt perc, és nem valami aktívak. De ne csak várjon öt percet, hogy megjelenik – a menetrend be a nap, mint te minden mást. Öt perccel öt perc, és minden számít. Néha viszont a 10-es és akkor talán a 15, ha a baba megy le a nap, a megfelelő időben. A legfontosabb, hogy tudjuk, akkor nem kell tennie, hogy minden rendben van.

Kezdeni egy dolog, egy időben, és a edzésprogrammal kap vissza, ahol korábban volt. Van, hogy egy kicsit önző. Vállalják, hogy magát, csak egy kis időt az első, és meglátjuk, mi történik. Szóval, mit kell tennie azokkal öt perc alatt?

Sztrájk a póz. Kap egy Anyu & Me-típusú jóga videó (Ajánlott csecsemők, akik még nem mászik) és nyomja meg a betétet. Ha lehet, meg egy anya és a gyerekek jóga a közelben, és hogy azt a részét, a különleges időt együtt.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …