tegye a legjobb lábbal előre

Ahol a futócipőt van szó, a futók kell gondolni túl vakító számtalan színes csíkokkal és swooshes. Ez már nem csak az a kérdés, lengéscsillapító gél vagy stratégiailag elhelyezett légzsákok.

Amikor tekintve prémium lábbeli sérülések megelőzése, sportorvos orvosok azt mondják, hogy ortopédiai talpbetét, vagy “ortopédiai” – rendelésre készült, hogy támogassa az adott láb – lehet az út, különösen, ha a problémákra is csatlakozik a típusú láb, amelyben született.

“Vannak láb szerkezete problémák úgy tűnik, hogy a kapcsolat az alsóvégtagi sérülések,” mondta parancsnok Richard Shaffer, Ph.D., a Naval Health Research Center, San Diego, Kalifornia. Shaffer és munkatársai azt vizsgálták, hogy milyen lábbal struktúra kapcsolatos túlzott sérülések Navy SEAL toboroz a képzés során. Az eredmények közzétételét a közelmúltban a Journal for Sports Medicine.

Shaffer csapata azt találta, hogy a munkatársakat a lúdtalp vagy nagy ívek nagyobb valószínűséggel szenvednek a stressz törés – az egyik leggyakoribb sérülés között futók -, mint azok, akiknek a boltozatok átlagos görbe. Tanulmányában volna szem a becsült 10 millió futók az Egyesült Államokban, akár akiknek a fele tapasztal valamilyen fajta lábsérülést.

De míg talpbetétek lehet a megoldás, hogy a bajok egyes futók, a speciális talpbetét nem szükségszerű mindenkinek.

Orvosok először meg kell, hogy lépjen túl lábszerkezet és élesíteni a forrása a probléma, azt mondja, sport podiatrist William Olson, D.P.M. Olson Akadémia elnöke a Podiatric Sports Medicine és Podiatrist a University of California, Berkeley atlétikai csapat.

Azonosító képzési hibák – ami fokozhatja a hatását a sportoló testének felépítése – az első lépés a fitness sérülések, Olson mondja. A leggyakoribb képzési hibák kézi indítása fel az intenzitás, időtartam, vagy gyakoriságot is quickl; nem megfelelően rehabilitációja régi injurie; és mivel nem melegszik fel és nyújtsd megfelelő edzés előtt.

A következő dolog, hogy nézd meg a sportoló adott karosszéria és a mozgás – vagy “biomechanika” -, és ezek hogyan járultak hozzá a kárhoz. Lábszakorvos egy egyszerű vizsgálat technika: Úgy néz a beteg járni, mind mezítláb és a cipő az általuk használt edzés közben.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …