szildenafil (orálisan) leírása és márkanevek

A szildenafil kezelésére használják a férfiak, akik a merevedési zavar (más néven szexuális impotencia). A szildenafil csoportjába tartozik a gyógyszerek úgynevezett foszfodiészteráz 5 (PDE5) gátlók. Ezek a gyógyszerek meggátolják nevű enzim típusú foszfodieszteráz-5-re dolgozik túl gyorsan. A pénisz egyik olyan terület, ahol az enzim működését.

Merevedési zavar olyan állapot, amikor a pénisz nem keményedik és ki, amikor egy férfi szexuálisan izgatott, vagy ha nem tudja tartani az erekció. Amikor egy férfi szexuális ingerlés, a test normális reakciója az, hogy növelje a vér áramlását a péniszét a merevedés. Szabályozásával az enzim, szildenafil segít fenntartani az erekció után a pénisz megsimogatta. Anélkül, fizikai cselekvés a pénisz, mint például, hogy a bekövetkező közösülés során a szildenafil nem fog működni okoz erekciót.

A szildenafil is használják a férfiak és a nők tüneteinek kezelésére pulmonális artériás hipertónia. Ez egy olyan típusú magas vérnyomás fordul elő, hogy a szív és a tüdő. Ha magas vérnyomás jelentkezik a tüdő, a szív keményebben kell dolgozniuk, hogy elegendő vért pumpálni a tüdőn keresztül. A szildenafil működik a PDE5 enzim a tüdő pihenni az ereket. Ez növeli a vérellátását a tüdő és tehermentesítik a szív.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Por felfüggesztése; Tablet