somnote

Terápiás Osztály: Nonbarbiturate Hypnotic

Használja a Somnote

Klorálhidrátok óta használják álmatlanság kezelésére (baj alvás), és segítsen nyugodt vagy lazítson a betegek, akik ideges vagy feszült. Azonban ez a gyógyszer általában váltotta egyéb gyógyszerek kezelésére álmatlanság és idegesség és feszültség.

Klorál-hidrát is használható fájdalomcsillapítók (fájdalom gyógyszer) ellenőrzésére fájdalom műtét után. Azonban ez a gyógyszer általában helyükbe más gyógyszerekkel kontroll a fájdalom a műtét után.

Klorálhidrátok jön a különböző erősségeket. Súlyos problémák, esetenként halált is történt, amikor a gyerekek kaptak rossz erejét. Győződjön meg róla, hogy az orvos által elmondottaknak gyógyszerészét mindkét hány milligramm (mg), és, hogy mennyi kapszulát, teáskanálnyi vagy kúpok kell használni. Ez az információ szükséges lehet, hogy a megfelelő mennyiségű adják.

Ez a gyógyszer volt elérhető az orvos előírása szerint.

Tartalmazó termékek klorálhidrátok már önként visszavonták a US piacon. A belsőleges oldat visszavonták május 25-én 2012. üzleti okok miatt. A szóbeli kapszulákat törölve január 14, 2013 miatt ellátási problémák. A végbélkúp is visszavonták.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Somnote

Ez a gyógyszer jön a különböző erősségeket. Súlyos problémák, esetenként halált is történt, amikor a gyerekek kaptak rossz erejét. Győződjön meg róla, hogy az orvos által elmondottaknak gyógyszerészét mindkét hány milligramm (mg), és, hogy mennyi kapszulát, teáskanálnyi vagy kúpok gyermeke megkaphatja. Ez az információ szükséges lehet, hogy a megfelelő mennyiségű adják. Megfelelő használat esetén ez a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata klórhidrát az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely klorálhidrátok. Lehet, hogy nem kifejezetten a Somnote. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ha túl sok használunk, akkor válhat szokásformáló.

Szedő betegek klorálhidrátok kapszulák

Szedő betegek klorálhidrátok szirup

Azon betegeknek, akik klorálhidrátok végbélkúpokkal

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ez a gyógyszer jön a különböző erősségeket. Győződjön meg róla, hogy az orvos által elmondottaknak gyógyszerészét mindkét hány milligramm (mg), és, hogy mennyi kapszulát, teáskanálnyi vagy kúpok kell használni. Ez az információ szükséges lehet, hogy a megfelelő mennyiségű adják.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Helyes használata klórhidrát

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha akkor használja ezt a gyógyszert rendszeresen sokáig

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti használata közben ezt a gyógyszert.

Ha úgy gondolja, vagy valaki más vett be túladagolta ezt a gyógyszert, hogy orvosi segítséget egyszerre. Figyelembe túladagolása klorálhidrátok vagy az alkohol vagy más, központi idegrendszeri depresszáns és klorálhidrátok vezethet eszméletvesztéshez és esetleg halál. Néhány túladagolás tünetei továbbra zavar, nyelési nehézség, görcsök (görcsrohamok), súlyos álmosság, súlyos gyengeség, légszomj vagy problémás légzés, megdöbbentő, és a lassú vagy szabálytalan szívverés.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, szédülés, álmosság, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Még ha lefekvéskor, előfordulhat, hogy bizonyos embereket, hogy Álmos vagy csökkenti az éberséget a felmerülő. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Óvintézkedések használat közben Somnote

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután hagyja abba a gyógyszer, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Somnote Side Effects

Somnote (klorálhidrátok)

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

A szedáció trazodon, prometazin, lorazepámmal hidroxizin, Ativan, fentanil, Vistaril, Phenergan, fenobarbitál, Atarax, Desyrel, butabarbitál

Álmatlanság melatonin, lorazepam, amitriptilin, Ambien, Ativan, zolpidem, difenhidramin, temazepám doxepin, Elavil, Lunesta, Restoril