solarcaine hűvös aloe lokális

Terápiás Osztály: Anesthetic, amino-amid kombinált

Használja a Solarcaine Cool Aloe

Kémiai Osztály: Amino Amid

Ez a gyógyszer csak a fogorvos receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor a hatások a lidokain és prilokain periodontális gélt a gyermek populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát a lidokain és prilokain periodontális gél az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő vese- vagy májbetegségben szenved, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél lidokain és priiokain periodontális gél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Solarcaine Cool Aloe

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a lidokain. Lehet, hogy nem kifejezetten a Solarcaine Cool Aloe. Kérjük, olvassa el gondosan.

A fogorvos vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert, egy iroda vagy klinikán beállítás. A gyógyszer alkalmazása a fogíny egy speciális adagoló.

Nagyon fontos, hogy a fogorvos ellenőrizze, hogy szorosan bármilyen probléma vagy nemkívánatos hatások okozhatják ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat komoly típusú allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Mondd el a fogorvos azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség; baj nyelési vagy duzzanat a kéz, arc, vagy a száj, miután megkapta a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat egy ritka, de súlyos vér problémát nevezett methaemoglobinaemia. Hívja fogorvos azonnal, ha van is egy kék vagy kékes lila szín az ajkakon, körmök, vagy bőr, vagy a fejfájás, szédülés, ájulás, álmosság, vagy légzési nehézség, miután ezt a gyógyszert.

Abban az időben, hogy az íny érzi zsibbad, súlyos sérülést okozhat. Legyen különösen óvatos a sérülések elkerülése érdekében, amíg a zsibbadás elmúlik, és van normális érzés a területen. Kerüljük élelmiszerek és folyadékok, amelyek nagyon meleg vagy nagyon hideg. Ne rágja szét a gumi vagy élelmiszer, miközben a szája érzi elzsibbadt. Lehet véletlenül harapni a nyelvét, vagy a belső arcod.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

Helyes használata lidokain

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Altatás fentanil, lidokain, hioszciamin, ketamin, propofol, Levsin, glikopirroiát szukcinilkolin, Robinul, Stadol, butorfanol nubain, rokurónium, EMLA, benzo helyileg, Talwin, nalbufin, Diprivan, etomidate, pentazocin, Xylocaine Jelly, halotán, sevofluranra

 vagy csatlakozz a lidokain / priiokain támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben Solarcaine Cool Aloe

Solarcaine Cool Aloe Side Effects

lidokain / prilokain lokális