sofosbuvir (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jöjjön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse a tájékoztatót. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen sofosbuvir kell venni peginterferon alfa és ribavirin a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha jobban érzi magát néhány nap után. Szintén fontos, hogy a gyógyszer adagját a szervezetben egyenletes szinten. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, sofosbuvir kell használni, menetrend.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül. Azonban meg kell venni azt ugyanúgy minden alkalommal.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolás

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.