SKELAXÍN®: felhasználási dózis és mellékhatások

Mi Skelaxin®?

Skelaxin® együtt alkalmazzák pihenés és fizikoterápiás kezelésére vázizomzat körülményeket, mint például a fájdalom vagy sérülés.

Skelaxin® is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Nem szabad használni Skelaxin® ha az anémia (alacsony vörösvérsejtszám), vagy súlyos vese- vagy májbetegségben szenved. Szükség lehet az adag módosítására vagy a különleges vizsgálatok is biztonságosan Skelaxin®.

Fontos információ

Skelaxin® is okozhat mellékhatásokat, amely károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha a meghajtó, vagy bármit, ami megköveteli, hogy legyen ébren. Kerülje az alkoholfogyasztást. Ez növelheti az egyes mellékhatásai metaxaion.

Nem szabad használni Skelaxin® ha allergiás a metaxaion, vagy ha

anémia (alacsony vörösvérsejtszám)

súlyos vesebetegség; vagy

A gyógyszer szedése előtt

súlyos májbetegségben szenved.

Annak érdekében, hogy Skelaxin® biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha Ön máj- vagy vesebetegségben szenved.

Nem ismert, hogy ez a gyógyszer károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez.

Nem ismert, hogy a metaxaion átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Nem szabad szoptathat a gyógyszer alkalmazása.

Skelaxin® nem engedélyezett használatát bárki fiatalabb, mint 12 éves.

Vegye Skelaxin® pontosan úgy, ahogy akkor előírt volt. Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Ne szedje ezt a gyógyszert, nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Ez a gyógyszer is okozhat szokatlan eredmények bizonyos orvosi vizsgálatokat. Mondja minden orvosnak, aki kezeli, hogy Ön ezt a gyógyszert szedi.

Skelaxin® csak egy része a teljes kezelési program, amely magában foglalhatja pihenés, fizikoterápia, vagy más fájdalomcsillapító intézkedéseket. Kövesse az orvos utasításait.

Tárolja szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Szokásos adag az izomgörcs

800 mg szájon át 3-4 alkalommal egy nap.

Szokásos Pediatric dózis izomgörcs

> = 12 éves korig: 800 mg szájon át 3-4 alkalommal egy nap.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

 A túladagolás metaxalon végzetes lehet.

Ne igyon alkoholt. Veszélyes mellékhatások vagy halál következhet be, ha az alkohol párosul Skelaxin®. Ellenőrizze az élelmiszer és gyógyszer címkék biztos ezek a termékek nem tartalmaznak alkoholt.

Ez a gyógyszer károsíthatja a gondolkodás vagy a reakciók. Legyen óvatos, ha vezetsz, vagy semmit, hogy megköveteli, hogy legyen óvatos.

Szédülés vagy álmosság nagyobb valószínűséggel az idősebb felnőttek.

Hogyan kell Skelaxin®?

Sürgősségi orvosi segítség, ha a jelek az allergiás reakció Skelaxin®: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Megáll használ Skelaxin® és hívja orvosát azonnal, ha van

gyenge vagy felületes légzés

egy hibbant érzés, mint talán elájulsz

halvány vagy megsárgult bőr, sötét színű vizelet, láz, zavartság vagy gyengeség; vagy

felső hasi fájdalom, étvágytalanság, sárgaság (a bőr vagy a szemek).

Gyakori Skelaxin® mellékhatás lehet

szédülés, álmosság

hányinger, hányás, gyomorpanaszok

fejfájás; vagy

ideges vagy ingerlékeny

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Skelaxin® adagolási információt

A gyógyszer szedése más gyógyszerekkel, hogy ha álmos vagy lassú a légzés okozhat veszélyes vagy életveszélyes mellékhatásokat. Kérdezze meg orvosát, mielőtt elkezdi szedni Skelaxin® egy altatót, narkotikus fájdalomcsillapítót, izom relaxer, vagy gyógyszert szorongás, depresszió, vagy görcsrohamok.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek metaxaion, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

6.01.2015-10-06, 03:22:12

Mi történik, ha túladagolás?

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Mit kell elkerülni véve Skelaxin®?

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Izomgörcs cyclobenzaprine, Soma, baklofen, Flexeril, diazepam, tizanidin, Valium, methocarbamol, Robaxin, Zanaflex, carisoprodol, metaxalon, orphenadrin, Norflex, chlorzoxazone, Robaxin-750, Amrix, Lioresal, Lorzone, Parafon Forte DSC, Diastat, Norgesic, Fexmid

Skelaxin® mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Skelaxin®?

Skelaxin® (metaxaion)