signifor

Mi Signifor?

Signifor kezelésére használják Cushing-kór vagy akromegália (endokrin rendellenességek).

Signifor általában a műtét után, vagy egyéb kezelések már próbáltam sikertelenül.

Kövesse az utasításokat a gyógyszer címkéjén és csomagolásán. Mondd minden a egészségügyi szolgáltatók az összes egészségügyi feltételek, allergia, és minden gyógyszer használata.

Fontos információ

Nem szabad használni Signifor ha allergiás pasireotide.

Kezelőorvosa vérvizsgálatokat fog végezni, hogy biztosan nincs feltételeket, amelyek megakadályozzák, hogy biztonságosan használja pasireotide.

Annak érdekében, hogy Signifor biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

cukorbetegség

A gyógyszer szedése előtt

májbetegség

a szívritmuszavar

személyes vagy családi kórtörténetében hosszú QT szindróma

epehólyag-betegség; vagy

a történelem egy elektrolit-egyensúlyzavar (például alacsony kálium- vagy magnézium a vérben).

Nem ismert, hogy a Signifor károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Nem ismert, hogy pasireotide átjut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Nem szabad szoptathat a gyógyszer alkalmazása.

Vegye Signifor pontosan az orvos által felírt. Kövesse minden irányból a vényköteles címkén. Kezelőorvosa vérvizsgálatokat fog végezni, hogy biztosan nincs feltételeket, amelyek megakadályozzák, hogy biztonságosan használja Signifor.

Orvosa esetenként változhat a dózis, győződjön meg róla, hogy a legjobb eredményt. Ne használja ezt a gyógyszert nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig.

Signifor injekciót a bőr alá, általában naponta kétszer. Lehet mutatni, hogyan kell használni injekciók otthon. Ne én be ezt a gyógyszert, ha nem értik, hogyan kell beadni az injekciót, és megfelelően dobja a használt tűket és fecskendőket.

Signifor Lar izomba 4 hetente egyszer. Egy egészségügyi szolgáltató megadja az ilyen típusú pasireotide injekciót.

Az ellátást nyújtó megmutatja a legjobb hely a tested, hogy adja Signifor bőr alá. Használjon minden alkalommal máshová adsz egy injekciót. Ne adja be az injekciót ugyanazon a helyen kétszer egymás után. Kerüljük az intravénás Signifor a bőr, hogy a vörös vagy irritált.

Készítsünk az adagot csak akkor, ha készen áll, hogy az injekciót. Ne használja, ha a gyógyszer színváltós, vagy részecskéket tartalmaz. Hívja meg gyógyszerészét új gyógyszert.

Használjon egyszer használatos tűt és fecskendőt csak egyszer. Kövesse az állami vagy helyi törvényeket eldobja a használt tűket és fecskendőket. Használjon lyukadásbiztos “korpás” hulladékgyűjtő tartályba (kérdezze meg gyógyszerészét, hogy hol az egyik, és hogyan dobja el). Tartsa ezt a tartályt elzárva a gyermekek és a háziállatok.

Minden Signifor egyszer használatos ampulla egy használatra. Dobja egy használat után, még akkor is, ha van még néhány gyógyszer maradt, miután az adag beadása.

Miközben ezt a gyógyszert, akkor lehet, gyakori vérvizsgálatot. Ellenőrizze vércukor óvatosan, ha cukorbeteg.

Tárolja Signifor szobahőmérsékleten, távol nedvességtől, hő és fény.

Ha tárolni Signifor LAR otthon, tartsa az eredeti csomagolásban a hűtőben. Nem fagyasztható.

Signifor LAR legyen szobahőmérsékleten, amikor adja be. Vedd be a gyógyszert a hűtőszekrényből, legalább 30 percig, mielőtt az injekciót be kell adni. A gyógyszert szobahőmérsékletű, akkor kell használni, hogy 24 órán belül.

Hogyan Signifor adott?

Olvassa el az összes beteg adatait, gyógyszeres útmutatók, és tájékoztatót ellátta. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Szokásos felnőtt dózis Cushing-szindróma

Kezdő dózis: 0,6 mg vagy 0,9 mg naponta kétszer szubkután .; Fenntartó adag: 0,3-0,9 mg szubkután naponta kétszer .; Maximális adag: 0,9 mg szubkután naponta kétszer; A kezelés időtartama: A kezelést addig kell folytatni, amíg haszon származik .; Megjegyzés: titráljuk dózis alapján válasz és tolerabilitás .; Alkalmazása: A felnőtt betegek kezelésére Cushing-kór, akinek agyalapi műtét nem lehetséges, vagy nem gyógyító.

Használja a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Ne adja ezt a gyógyszert a bőrön vörös vagy irritált.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció a Signifor: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha van

lassú szívverés, érzés, mint te múljék el

alacsony kortizol szintje – ízületi- vagy izomfájdalom, izomgyengeség, étvágytalanság, fáradtságérzés, testsúlycsökkenés, vágy sós ételek, hangulatváltozások, ingerlékenység

magas vércukorszint – fokozott szomjúság, fokozott vizeletürítés, éhség, szájszárazság, gyümölcsös szagú lehelet, álmosság, száraz bőr, homályos látás, fogyás; vagy

epehólyag probléma – meszes színű széklet, hasi fájdalom, csak étkezés után, hányinger, gyomorégés, puffadás, és súlyos felső hasi fájdalom, amely átterjedt a hátad.

Signifor adagolási információt

Gyakori Signifor mellékhatás lehet

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

gyengeség vagy fáradtság

hányinger, hasi fájdalom, hasmenés

Mi történik, ha túladagolás?

fejfájás

duzzanat, puffadás-érzés

megfázásos tünetek, mint orrdugulás, tüsszögés, torokfájás

Mit kell elkerülni a Signifor?

hajhullás; vagy

fájdalom, bőrpír, viszketés, véraláfutás vagy vérzés, ahol a gyógyszer beadásának.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Számos gyógyszer kölcsönhatásba léphet pasireotide. Nem minden lehetséges kölcsönhatást listáját. Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszert, és minden elkezdi vagy abbahagyja a kezelés alatt Signifor, különösen

bromokriptin

ciklosporin

anagrelidre

droperidolt

metadon

ondanszetron

antibiotikum – azitromicin, klaritromicin, levofloxacin, moxifloxacin, pentamidin

daganatellenes gyógyszer – az arzén-trioxid, vandetanib

egy antidepresszáns – citalopram, escitalopram

malária elleni gyógyszert – klorokvin, halofantrin

szív vagy a vérnyomás gyógyszer – amlodipin, atenolol, carvedilol, labetalol, metoprolol, nebivolol, szotalol, verapamil és mások

szívritmus gyógyszer – amiodaron, dizopiramid, dofetilid dronedaron, flekainid, ibutilid, kinidin, szotalol

szabályozó gyógyszereket elektrolit zavarok – kalcium-glükonát, nátrium-polisztirol-szulfonát, tolvaptan; vagy

kezelésére használt gyógyszer pszichiátriai rendellenesség – klórpromazin, haloperidol, pimozid, tioridazin.

Ez a lista nem teljes, és sok más gyógyszerekkel kölcsönhatásba léphet pasireotide. Ez magában foglalja a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Adj egy listát az összes gyógyszer minden olyan egészségügyi szolgáltató, aki kezeli, akkor.

1.02.2015-01-14, 09:19:20.

Signifor mellékhatások

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Signifor?

Signifor (pasireotide)

Cushing-szindróma dexametazon, Decadron, cyproheptadine mifepriszton, Dexasone, pasireotide, Acthrel, Aminoglutetimid, Korlym, Dexpak Taperpak, Baycadron, Solurex, Cytadren, Dexasone LA, corticorelin