selseb lokális

Használja a Selseb

Terápiás Osztály: Antiseborrheic

A szelén-szulfid 2,5% -os is használják a test kezelésére tinea versicolor (egy gombás fertőzés a bőr).

Az Egyesült Államokban, a 2,5% -os csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nincs konkrét információk összehasonlításával használata szelén-szulfid csecsemőknél és gyermekeknél használható más korcsoportokban, de ez a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata szelén-szulfid az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Használata előtt Selseb

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata a termékek száma, szelén-szulfidot tartalmaznak. Lehet, hogy nem kifejezetten a Selseb. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ha használja a 2,5% -os szelén-szulfid: használja ezt a gyógyszert, csak irányított. Ne használja a javasoltnál gyakrabban a címkén, kivéve, ha az orvos utasítása szerint.

Ha az 1% -os szelén-szulfid: A legjobb eredmény, használja ezt a gyógyszert, legalább heti 2 alkalommal, vagy az orvos utasítása szerint.

Ahhoz, hogy használni szelén-szulfid korpásodás vagy seborrhoeás dermatitis, a fejbőr

Ahhoz, hogy használni szelén-szulfid tinea versicolor a test

Ne használja ezt a gyógyszert, ha hólyagos, nyers, vagy szivárgott területek vannak jelen a fejbőrön vagy a területet a test, amely a kezelendő, ha másképp az orvos utasítása szerint.

Tartsa ezt a gyógyszert ne menjen a szemébe. Ha kell véletlenül mégis a szemébe kerül, öblítse ki alaposan vízzel.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha állapota nem javul, miután rendszeres használata a gyógyszer, vagy ha ez rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata szelén-szulfid

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Óvintézkedések használat közben Selseb

Tinea versicolor klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, lokális mikonazol, itrakonazol, ciklopirox helyileg, Sporanox, Canesten, econazol- helyileg, Loprox, Spectazole, Mycelex

Seborrhoeás dermatitis prednizolon, dexametazon, hidrokortizon helyi, ketokonazol helyileg, Decadron, Proctozone HC, Deltasone, Proctosol-HC, ciklopirox helyileg, Synalar, Westcort

 vagy csatlakozz a Selseb támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Selseb Side Effects

Selseb (szelén-szulfid lokális)