Scholl tritin gombaellenes spray-por lokális

Használja a Scholl Tritin Gombaellenes Spray Powder

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Tolnaftátot rendelvény nélkül kapható készítményeket is.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tolnaftátot nem alkalmazható a gyermekek részére 2 éves korig, ha másképp nem az orvos utasítása szerint. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata tolnaftátot gyermekeknél 2 éves és annál idősebb használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél 2 éves és idősebb, mint ez a felnőtteknél .

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata tolnaftátot az idősek használatát más korcsoportokban.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt Scholl Tritin Gombaellenes Spray Powder

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek tolnaftátot. Lehet, hogy nem kifejezetten a Scholl Tritin Gombaellenes Spray Powder. Kérjük, olvassa el gondosan.

Alkalmazása előtt tolnaftátot, mossa az érintett területen, és alaposan szárítsa meg. Akkor kell alkalmazni elegendő gyógyszert, hogy fedezze az érintett területet.

Tartsa ezt a gyógyszert ne menjen a szemébe.

Azoknál a betegeknél, a por alakú ezt a gyógyszert

Azoknál a betegeknél az aeroszol por formájában ez a gyógyszer

Azon betegeknek, akik az oldat formájában ez a gyógyszer

Azoknál a betegeknél az aeroszol oldat formájában ez a gyógyszer

Annak érdekében, hogy tisztázzuk a fertőzés teljesen, ne használja ezt a gyógyszert, 2 hét után égő, viszkető, vagy más tünetek is eltűntek, ha másképp nem az orvos utasítása szerint. Ne hagyjon ki egyetlen adagot.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tárolja a tartály szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Nem fagyasztható. Ne tartsd meg ezt a gyógyszert, az autóban, ahol lehet kitéve szélsőséges hideg vagy meleg. Ne lök lyukak a dobozba, vagy dobja tűzbe, még ha a tartály üres.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a bőr probléma nem javul 4 héten belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg kezelőorvosát.

Annak érdekében, hogy megakadályozzuk időszakot követően a gyógyszeres kezelés, a por vagy spray por formájában a gyógyszer lehet használni minden nap fürdés után, és óvatosan szárítás az érintett területet.

Helyes használata tolnaftátot

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Ha alkalmazza az aeroszol oldat formájában ezt a gyógyszert, enyhe átmeneti szúró lehet számítani.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség N kategória nem osztályozott

Óvintézkedések használat közben Scholl Tritin Gombaellenes Spray Powder

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Moly cruris klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, Lotrisone, Lamisil

Tinea versicolor klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, lokális mikonazol, itrakonazol, ciklopirox lokális

Tinea pedis klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, Lotrisone, Lamisil

Moly Corporis klotrimazol helyileg, ketokonazol helyileg, terbinafin helyi, Lotrisone, Lamisil

Scholl Tritin Gombaellenes Spray Powder Side Effects

tolnaftátot lokális