sacrosidase

Terápiás osztály: emésztőrendszeri Agent

Használja a sacrosidase

sacrosidase csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert sacrosidase, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a sacrosidase vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát sacrosidase gyermekek és csecsemők több mint 5 hónapos korban.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását sacrosidase geriátriai betegekben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt sacrosidase

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát sacrosidase. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegye sacrosidase pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ön vagy gyermeke is eltarthat az első és a második adag sacrosidase az orvos irodájában. Ez azért van, hogy nézd meg, vagy gyermeke allergiás a gyógyszerre.

sacrosidase jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betét óvatosan. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Keverjük össze az egyes adagja sacrosidase a 2-4 uncia (kb 1/4 1/2 csésze) tej, víz vagy tápszert. Ne melegítse a gyógyszert vagy keverni meleg vagy forró italok. A forró folyadékot okozhatja, hogy lebontják, és nem működik olyan jól. Továbbá, ne keverjük össze a gyógyszer gyümölcslével, mivel a sav a lé okozhat ez lebontani.

Mérjük az adagot használja a lapát, hogy jön a gyógyszer vagy megszámolják a megfelelő számú cseppet a palackból. Öblítsük le a adagoló kanál vízzel minden használat után.

Vegye sacrosidase étkezés közben, vagy snack. Ez a legjobb, hogy körülbelül a fele annak a dózisnak az elején a evés és a többi a végén.

Orvosa elmondja Önnek vagy gyermekének, hogy korlátozza a keményítő mennyisége, amit esznek. Gondosan kövesse speciális diétát, hogy az orvos ad.

Az adagot a sacrosidase különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú sacrosidase. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag sacrosidase, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a hűtőszekrényben. Nem fagyasztható.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Dobja fel nem használt gyógyszer után 4 héttel a palack felnyitása. Meg kell írja le a dátumot, hogy megnyitotta a gyógyszert a tartály alján, hogy segítsen emlékezni.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy ha sacrosidase megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytassa a gyógyszer szedését.

Helyes használata sacrosidase

Sacrosidase okozhat súlyos allergiás reakciókat. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke van kiütés, viszketés, az arc, a nyelv és a torok, légzési nehézség vagy mellkasi fájdalom használata után sacrosidase.

Orvosa bőrpróba előtt vagy gyermeke elkezdené alkalmazni sacrosidase. A bőrpróba használják, hogy ha allergiája van sacrosidase. Tájékoztassa orvosát, ha Ön vagy valaki otthonában valaha volt pozitív bőrteszt reakció sacrosidase.

sacrosidase segít a test felszívja a cukrot. Ez megváltoztathatja a cukor szintjét a vérben és a vizeletben. Ha Ön vagy gyermeke cukorbeteg, akkor szükség lehet mérni a vérben vagy a vizeletben cukor gyakrabban. Kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt megváltoztatja a diéta vagy a dózis a cukorbetegség gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben sacrosidase

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Enzimopátia kmn n / a

sacrosidase Side Effects

sacrosidase

 vagy csatlakozz a sacrosidase támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.