ruxolitinib (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Orvosa meg fogja mondani, hogy mennyi ez a gyógyszer használ és milyen gyakran. Az adag függ a vérlemezkeszám és meg kell változtatni többször is annak érdekében, hogy megtudja, mi működik a legjobban az Ön számára. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Tartsa ezt a gyógyszert, amíg az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Ne módosítsa az adagot és ne hagyja abba a gyógyszer nélkül beszélt orvosával.

Vedd ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül.

Ha nem tudja lenyelni a tablettát, tájékoztassa orvosát azonnal. Orvosa fogja eldönteni, hogy szedheti ezt a gyógyszert, a csövön keresztül. Orvosa ad bizonyos utasításokat, hogyan kell használni ezt a gyógyszert egy csövön keresztül.

Ne egyen grépfrútot vagy ital grapefruit juice használata közben ezt a gyógyszert. Grapefruit és a grapefruitlé megváltoztathatja az összeg ennek a gyógyszert, hogy felszívódik a szervezetben.

Tárolás

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.