Ruconest

Terápiás Osztály: immunmodulátor

Használja a Ruconest

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását C1-észteráz-inhibitor rekombináns gyermekek 12 éves korig, és fiatalabb. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását C1-észteráz-inhibitor rekombináns geriátriai populációban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt Ruconest

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába. A gyógyszert kell beadni, lassan, így a IV cső kell a helyükön maradnak 5 percig.

Ez a gyógyszer néha adni otthon a betegeknek, akik nem kell a kórházban vagy a klinikán. Ha használja ezt a gyógyszert, otthon, az orvos vagy a nővér megtanítja, hogyan kell elkészíteni és beadni a gyógyszert. Ügyeljünk arra, hogy megértsék, hogyan kell használni a gyógyszert.

Győződjön meg arról, családtagok, vagy más emberek vannak tudják, hogyan kell beadni a gyógyszert az esetre, ha nem tudja, hogy csináld magad alatt HAE roham.

Használjon új tűt és fecskendőt minden alkalommal adja be a gyógyszert.

Ellenőrizze az injekciós készletek rendszeresen meggyőződni arról, hogy a por vagy folyadék nem változtatta meg a színét. Ne használja ezt a gyógyszert, ha a por vagy folyadék megváltozott a színe, vagy ha szilárd anyag van a kevert folyadék.

Carry ezt a gyógyszert magával mindenkor sürgősségi felhasználásra abban az esetben van egy HAE támadást.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a port tartalmazó injekciós hűtőszekrényben vagy szobahőmérsékleten. Tartsa a gyógyszert az eredeti csomagolásban, amíg nem akarja használni. Nem fagyasztható.

Használja a vegyes gyógyszert azonnal, vagy lehet tárolni a hűtőszekrényben 8 órán belül összekeverve.

Dobja el a fiolát használat után, még ha van orvosság maradt benne.

Helyes használata Ruconest

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is használni.

HAE támadások életveszélyes és azonnali orvosi beavatkozást igényel. Kérdezze meg orvosát azonnal, vagy menjen egy ügyeletre a lehető leghamarabb, akkor is, ha jobban érzi magát, miután ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciókat. Ezek a reakciók életveszélyesek és azonnali orvosi beavatkozást igényel. Azonnal hívja orvosát vagy a nővért rögtön, ha van egy kiütés, viszketés, csalánkiütés, rekedtség, mellkasi szorító érzés, szédülés, szédülés vagy ájulás, légszomj, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, vagy a száj után Ön ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer fokozhatja a vérrögképződés esélye. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha duzzanat és fájdalom a karok, lábak, vagy a gyomor, mellkasi fájdalom, légszomj, az érzékelés elvesztése, zavartság, vagy problémák izomkontrol vagy beszéd.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Ruconest

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Örökletes angioödéma Berinert, Firazyr, Cinryze, Kalbitor, Ruconest C1 észteráz inhibitor (humán), ikatibantra ecallantide

Ruconest Side Effects

C1 észteráz inhibitor (humán)