rubeola vírus vakcina, élő szubkután

Terápiás Osztály: Vaccine

Használja a rubeola vírus vakcina, élő

Rubeola (más néven rózsahimlő) egy súlyos fertőzés okozza a vetélés, halva születés, vagy születési rendellenesség a magzatnál, ha terhes nő kap a betegség. Míg elleni immunizálás rubeola mindenki számára ajánlott, különösen fontos a nők számára a fogamzóképes korban.

Elleni immunizálás rubeola is fontos az alkalmazottak az egészségügyi intézményekben, a serdülők és felnőtt férfiak, utazó személyeket az Egyesült Államokon kívül, és minden gyermek 12 hónapos vagy annál idősebb, ideértve az iskolás korú gyermekek.

Elleni immunizálás rubeola nem ajánlott csecsemőknek kevesebb, mint 12 hónapos korban, mert az antitestek kaptak anyjuktól a születés előtt befolyásolhatja a vakcina hatékonyságát. Gyermekek, akik ellen immunizált rubeola előtt 12 hónapos kor kell immunizált újra.

Meg lehet tekinteni immunis a rubeola csak akkor, ha kapott rubeola vakcinával, vagy azt követően az első születésnapját, és az orvosi dokumentációt, hogy bebizonyítsam, vagy ha volt egy vérvizsgálat mutatja immunitás rubeola. A kórelőzményben szereplő, amelynek rubeolafertőzéssel nem bizonyítja immunitást, mert a jelek rubeolafertőzéssel nem eléggé megbízhatóak lenni abban, hogy már volt a betegség.

Mivel oltás rubeola vakcina nem nyújt védelmet mindenki számára, akkor érdemes kérdezze meg orvosát, hogy ellenőrizze a immunitást a rubeola vírus 6-8 héten belül az oltást. Ez különösen fontos lehet, ha egy nő fogamzóképes korú, aki teherbe esni a jövőben.

Ez a vakcina beadható csak vagy felügyelete alatt az orvos vagy más egészségügyi szakember.

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt rubeola vírus vakcina, élő

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a rubeola vírus vakcina, élő vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Alkalmazása nem javasolt csecsemők kevesebb, mint 12 hónapos korban. rubeola vírus vakcina, élő tesztelték idősebb csecsemők és gyermekek, valamint a hatásos dózis, nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma, mint ez a felnőtteknél.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha megkapja az oltást, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Megkapja az oltást minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Megkapja az oltást bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az adagot a rubeola vírus vakcina, élő különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú rubeola vírus vakcina, élő. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ne teherbe esni 3 hónapon belül kifizeti rubeola vakcina ellenőrzése nélkül orvosával. Van esély arra, hogy ez a vakcina születési rendellenességeket okozhatnak.

Mondja el orvosának, hogy megkapta ezt a vakcinát

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

A fenti mellékhatások (különösen fáj, vagy ízületi fájdalom), nagyobb valószínűséggel fordul elő felnőtteknél, különösen a nők.

Néhány a fenti mellékhatások nem jelentkeznek, amíg 1-4 héttel az immunizálás után, és általában kevesebb, mint 1 hét. Fáj vagy ízületi fájdalom nem fordulhat elő, amíg 1-10 héttel az immunizálás után, és rendszerint rövidebb ideig tart, mint 1 hét. Kérdezze meg orvosát, ha ez a mellékhatás tovább is zavaró.

Helyes használata rubeola vírus vakcina, élő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Rubeola profilaxis ProQuad kanyaró vírust / mumpsz vírus vakcina / rubeola vírus vakcina, Meruvax II, M-M-R II

Óvintézkedések használat közben rubeola vírus vakcina, élő

rubeola vírus vakcina, élő Side Effects

rubeola vírus vakcina