roxicodone intensol

Az oxikodon-hidroklorid Schedule II szabályozott anyag azzal a veszéllyel függőség, visszaélés és, ami oda vezethet, hogy a túladagolás és a halál. Értékeljük az egyes beteg kockázati felírása előtt és rendszeresen kövessék kidolgozásával ezeket a viselkedéseket és feltételek. Súlyos, életveszélyes, vagy halálos légzésdepresszió alakulhat. Szorosan figyelemmel kíséri, különösen megkezdésekor vagy a dózis emelését követően. A betegeket fel kell lenyelni oxikodon-hidroklorid tabletták egész, hogy kerüljék a potenciálisan halálos adag oxikodon. Véletlen lenyelés morfin-szulfát eredményezheti halálos túladagolás morfin, különösen gyermekek esetében. Hosszan tartó használata oxikodon-hidroklorid terhesség alatt vezethet újszülöttkori megvonási szindróma, amely életveszélyes lehet, ha nem ismerik fel és kezelik. Ha opiáthasználatra szükséges hosszabb ideig egy terhes nő, azt tanácsolni a betegnek a kockázata újszülöttkori megvonási szindróma és biztosítják, hogy a megfelelő kezelést elérhető lesz. Kezdeményezése CYP3A4 inhibitorok (vagy megszakítását CYP3A4 induktorok) vezethet végzetes túladagolás oxikodon oxikodon-hidroklorid.

Az oxikodon-hidroklorid orális oldat kapható 5 mg-ot 5 ml és 100 mg 5 ml (20 mg per ml) koncentrációban. A 100 mg-os per 5 ml (20 mg per ml) koncentrációt javallt opioid-toleráns betegek csak. Vigyázz felírásakor és vezetésének oxikodon-hidroklorid orális megoldás, hogy elkerüljék az adagolás hiba miatt zavar között mg és mi, valamint egyéb oxikodon megoldások különböző koncentrációjú, ami azt eredményezheti, véletlen túladagolás és a halál. Tartsuk oxikodon-hidroklorid orális oldat elzárva gyermekektől. A készítmény véletlen lenyelése, hívjon mentőt azonnal.

Használja a Roxicodone Intensol

Terápiás Osztály: Fájdalomcsillapító

Kémiai Osztály oxikodon

Az oxikodon retard tablettát nem szabad használni, ha szükség van a fájdalom gyógyszert csak egy rövid időre, például amikor lábadozik a műtét. Ne használja ezt a gyógyszert, hogy enyhíti enyhe fájdalom, vagy olyan helyzetekben, amikor a nem-narkotikus gyógyszeres kezelés hatásos. Ez a gyógyszer nem alkalmazható a fájdalom kezelésére, hogy csak egyszer-egyszer, vagy “szükség”.

Amikor oxikodon használják hosszú ideig, akkor válhat szokásformáló, ami a mentális és fizikai függőség. Azonban az emberek, akik folyamatos fájdalmat ne hagyja, hogy a félelem a függőség, hogy őket a segítségével a kábítószer, hogy enyhíti a fájdalmat. Mentális függőség (addikció) nem valószínű, hogy fordulhat elő, ha kábítószer használnak erre a célra. Fizikai függőség is vezethet megvonási tünetet, ha a kezelést hirtelen abbahagyni. Azonban súlyos elvonási mellékhatások általában megelőzhető fokozatos csökkentésével az adagot egy ideig, mielőtt a kezelést teljesen leállt.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Használata előtt Roxicodone Intensol

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását oxikodon a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát oxikodon az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő tüdő, máj vagy vese problémái vannak, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél oxikodon elkerülése érdekében a potenciálisan súlyos mellékhatások.

Tanulmányok a nők szoptatás bizonyították káros csecsemő hatásokat. Egy másik, hogy ezt a gyógyszert kell felírni, vagy abba kell hagynia a szoptatást használata közben ezt a gyógyszert.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi általában nem ajánlott, de nem lehet elkerülni bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz oxikodon. Lehet, hogy nem kifejezetten a Roxicodone Intensol. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ez különösen fontos az idősebb betegeknél, akik érzékenyebbek lehetnek a hatását a fájdalom gyógyszer. Ha túl sok a gyógyászat venni hosszú ideig, akkor válhat szokásformáló (ami szellemi vagy fizikai függőség).

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató és a betegtájékoztatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Az oxikodon retard tablettát csak akkor lehet használni olyan betegeknél, akik már szedtek kábító fájdalomcsillapító gyógyszerek, más néven opioidok. Ezeket a betegeket nevezzük opioidtoleráns. Ha bizonytalan vagy nem Ön opioidtoleráns, kérdezze meg orvosát, mielőtt ezt a gyógyszert.

Mérjük meg a szóbeli folyadék koncentrátumot a kalibrált cseppentővel, hogy jön a csomag. Orvosa akkor keverje a koncentrátumot kis mennyiségű folyadék vagy étel. Gondosan kövesse az utasításokat, és vegye be a gyógyszert keveréket azonnal.

Mérjük meg az orális folyadék megjelölt kanál, fecskendőt, vagy gyógyszert csésze. Az átlagos háztartás teáskanál nem tölthetnek be a megfelelő mennyiségű folyadékot.

Helyes használata oxikodon

Nyelje le a Oxaydo ™ vagy OxyContin® tablettát egészben, vízzel. Ne törje, ne törje össze, vágott, rágni, vagy oldjuk fel. Ne előre áztatás, nyalás, vagy nedves a tablettát, mielőtt a szájban. Vegyünk egy tabletta egy időben. Továbbá, ne adja ezt a gyógyszert keresztül orrüregi vagy etetés csövek.

Az oxikodon meghosszabbított hatóanyag-leadású tabletták eltérően működnek a szokásos oxikodon orális oldat vagy tabletta formájában, akár azonos dózisban. Ne kapcsoljuk egy márka, vagy formában a többi, hacsak kezelőorvosa nem mondja.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Óvintézkedések használat közben Roxicodone Intensol

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Az oxikodon is okozhat súlyos nemkívánatos hatást, ha azt a felnőttek, akik nem használják az erős narkotikus fájdalomcsillapító gyógyszerek, gyerekek vagy állatok. Győződjön meg róla, hogy tárolja a gyógyszert egy biztonságos helyen, hogy mások ne kapni.

Öblítse a fel nem használt kiterjesztett hatóanyagleadású tablettát és azonnali hatóanyag-leadású tablettát le a WC-vel.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást, amíg ezt a gyógyszert szedi. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben ezt a gyógyszert.

Ne használja tovább ezt a gyógyszert, vagy hogy gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül. Ez lehet életveszélyes. A túladagolás tünetei közé tartozik az extrém szédülés vagy gyengeség, lassú szívverés vagy a légzés, görcsök, légzési nehézség, és a hideg, nyirkos bőrt. Hívja fel orvosát azonnal, ha ezeket a tüneteket észleli.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer allergia vagy megfázás, nyugtatók, nyugtatók, vagy alszik, gyógyszer, egyéb vényköteles fájdalomcsillapítót vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt e gyógyszerek bármelyikét használata közben ezt a gyógyszert.

Roxicodone Intensol Side Effects

Roxicodone Intensol (oxikodon)

Ez a gyógyszer lehet szokásformáló. Ha úgy érzi, hogy a gyógyszer nem működik olyan jól, ne használja többet, mint előírt adagot. Hívjon orvost utasításokat.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás fordulhat elő, amikor felkel hirtelen fekvő vagy ülő helyzetben. Felállt, lassan segíthet csökkenti ezt a problémát. Továbbá, fekve egy ideig nem mentesíti az szédülés vagy szédülés.

Ez a gyógyszer is szédül, álmos, vagy szédülés. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül vagy tűzött.

A narkotikumok hosszú ideig okozhat súlyos székrekedés. Ennek megakadályozása érdekében, kezelőorvosa közvetlen, hogy a hashajtók, igyon sok folyadékot, vagy növelje a rost az étrendben. Feltétlenül kövesse az utasításokat gondosan, mert a folyamatos székrekedés vezethet komolyabb problémákat.

Ha már ezt a gyógyszert rendszeresen több hétig vagy hosszabb ideig, nem változtatják meg az adagot, vagy hirtelen abbahagyja az ellenőrzése nélkül orvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget, amit használ a leállítás előtt teljesen. Ez segíthet megelőzni súlyosbodása állapotát és csökkenti a megvonási tünetek, például hasi vagy hasi görcsök, szorongás, láz, hányinger, orrfolyás, izzadás, remegés, vagy alvászavar.

A gyógyszer használata közben terhes okozhat súlyos nemkívánatos hatásokat az újszülöttnél. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha úgy gondolja, hogy terhes, vagy ha terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy ezt a gyógyszert szedi. Ez a gyógyszer befolyásolhatja az eredményeket bizonyos orvosi vizsgálatokat.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA 2. melléklet Magas abúzus potenciál

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Krónikus fájdalom tramadol, oxikodon, Cymbalta Percocet, duloxetin, fentanil, morfium, Dilaudidot, OxyContin, metadon, Ultram, hidro-

Fájdalom tramadol, oxikodon, acetaminofen, Tylenol, naproxen, aszpirin, ibuprofen, hidrokodon, amitriptilin, Percocet, hidroxizin, klonidin