Rotarixet

Terápiás Osztály: Vaccine

Használja a Rotarixet

A rotavírus súlyos fertőzés okozza a hasmenés és hányás. Ez is okozhat súlyos kiszáradás csecsemők és gyermekek esetében.

Ez a vakcina beadható csak vagy felügyelete alatt a gyermek orvosa.

Annak eldöntésében, hogy egy vakcina, a kockázatokat figyelembe a vakcina mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a vakcinát, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának élő rotavírus vakcina csecsemők 6 hetesnél fiatalabb vagy idősebb, mint 24 hetes korban. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatásának élő rotavírus vakcina geriátriai betegekben.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Használata előtt Rotarixet

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha megkapja az oltást, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Megkapja az oltást minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem ezt a vakcinát, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Megkapja az oltást minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Megkapja az oltást bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a vakcina beadását. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek Élő rotavírus vakcina. Lehet, hogy nem specifikus adják be. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja meg a gyermek ezt a vakcinát. Úgy szájon. Az adag kifejezetten a márka a rotavírus vakcina és a gyermek életkorától.

Ezt a gyógyszert kell adni egy fix menetrend. Ha a gyermek hiányzott a tervezett adagot, hívja a gyermek orvosa egy másik találkozót.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el figyelmesen az. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy a gyermek orvosa ellenőrizze a gyermek fejlődését a rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az oltóanyag megfelelő működését, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Győződjön meg róla, hogy gyermeke kezelőorvosa tudja, ha gyermekének bármilyen típusú rák vagy részesült orvosi vagy eljárás, amely gyengíti az immunrendszert, mint a szteroidok, a rákellenes gyógyszerek, vagy sugárzás.

Értesítse gyermeke orvosát, ha gyermeke időt tölt a személy, aki az immunrendszer probléma, vagy egyre rákellenes gyógyszerek. Orvosa javasolhatja módon (például megfelelő kézmosás után változó pelenkák), amely segít megelőzni a terjedését vakcina vírus a többi embert.

Az orális applikátor E vakcina tartalmazhat száraz, természetes latex gumi. Győződjön meg róla, hogy gyermeke kezelőorvosa tudja, ha gyermeke allergiás reakciót latex gumi.

Hívja meg gyermeke orvosát azonnal, ha a gyermek a hasmenés, véres széklet, a magas láz, súlyos hasi fájdalom, vagy hányás. Ezek tünetei lehetnek súlyos bél probléma hívják bélelzáródás.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata Élő rotavírus vakcina

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Óvintézkedések használat közben Rotarixet

Gastroenteritis doxiciklin, ceftriaxon, Rocephin, ampicillin, Vibramycin, Doryx, Monodox, rotavírus vakcina Principen, Vibra-lapok, RotaTeq Morgidox

Rotarixet Side Effects

Rotarixet (rotavírus vakcina)