rögtön a maximális erő lokális

Terápiás Osztály: Pediculicide

Használja a Pronto Maximum Strength

Kémiai Osztály: Pyrethrums

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használatát piretrinekből és piperonilbutoxid kombináció gyerekeknél használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a felnőtteknél. Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használatát piretrinekből és piperonilbutoxid kombinált gyógyszert az idősek használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebbek, mint ez a felnőtteknél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Pronto Maximum Strength

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek morzsikakivonat kivonat és piperonilbutoxid. Lehet, hogy nem kifejezetten a Pronto Maximum Strength. Kérjük, olvassa el gondosan.

Piretrinek és piperonilbutoxid kombinációs gyógyszer általában jön beteg irányban. Olvassa el figyelmesen a gyógyszer alkalmazása előtt.

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint ajánlott a címkén. Ehhez növelheti annak az esélyét, bőrön át történő felszívódás és a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Tartsuk piretrinek és piperonil-butoxidot kombináció gyógyszer-re a száj és nem belélegzi. Ez a gyógyszer lenyelése ártalmas vagy lélegeztek be.

Ahhoz, hogy csökkenti annak az esélyét belélegzése ezt a gyógyszert, vegye be a jól szellőztetett helyiségben (például, az egyik szabadon áramló levegővel vagy ventilátorral van kapcsolva).

Tartsuk ezt a gyógyszert távol a szem és más nyálkahártyák, például a belsejében az orr, száj, vagy a hüvelyben, mert irritációt okozhat. Ha véletlenül mégis a szemébe, öblítse ki alaposan vízzel.

Ne alkalmazza ezt a gyógyszert, hogy a szempillák vagy szemöldök. Ha ők megfertőződhet tetvek, kérdezze meg orvosát.

Ahhoz, hogy a gél vagy oldat formájában ez a gyógyszer

Ahhoz, hogy a sampont formájában ez a gyógyszer

Öblítés és szárítás után, használja a nit eltávolító fésű (speciális finom fogú fésűvel, általában tartalmazza a gyógyszert), hogy távolítsa el az elhalt tetveket és a tojás (nit) szőrtelen.

Közvetlenül azután, hogy ezt a gyógyszert, mossa meg a kezét, hogy távolítsa el a gyógyszer, amely lehet rájuk.

Ezt a gyógyszert kell használni ismét 7-10 nappal az első kezelés után annak érdekében, hogy megöli a frissen kikelt tetvek.

Tetvek könnyen át egyik emberről a másikra testközelség. Ez akkor történhet meg is közvetlen kapcsolatba olyan dolgok, mint a ruházat, sapka, sál, ágynemű, törölköző, washcloths, hajkefék és fésűk, vagy a haj fertőzött személyek. Ezért minden tagja a háztartás meg kell vizsgálni a tetvek és kap kezelést, ha bebizonyosodik, hogy fertőzött.

Ahhoz, hogy ezt a gyógyszert ágyéki (rák) tetvek

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Helyes használata morzsikakivonat kivonat és piperonilbutoxid

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Hogy megakadályozzuk vagy a fertőzés terjedésének másoknak, egészséges szokások is szükség van. Ezek közé tartoznak a következő

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Pronto Maximum Strength

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Fejtetű ivermectin helyileg, permetrin helyileg, Elimite, ecetsav helyileg, Sklice, Nix, lindán helyileg, RID, malation helyileg, spinozadot helyileg, Ovide

Pronto Maximum Strength Side Effects

butoxidot / piretrineket lokális

A tetvek permetrin helyileg, Elimite, lindán helyileg, RID, spinozadot helyileg, tetvek kezelésére, Natroba, Acticin

 vagy csatlakozz a piperonilbutoxid / piretrineket támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.