ri ± is, tesoros (vesék, kincsek) oktatási program közösségi egészségügyi dolgozók

1. lecke: Understanding vesebetegség; 2. lecke: Managing Your vesebetegség; 3. lecke: Mi történik, ha Vese betegség nem súlyosbodik ?; 4. lecke: Választható a kezelése vesebetegség (Az alapok); 5. lecke: Felkészülés kezelés (Beyond the Basics); 6. lecke: Élet a veseelégtelenség

Riñones, Tesoros (vese, kincsek) Education Program közösségi egészségügyi dolgozók

Toolkit Components

Riñones, Tesoros (vese, kincsek) Education Program Közösségi Egészségügyi Dolgozók célja, hogy oktassák Spanyolok veszélyeztetett vesebetegség a vizsgálat szükségességét, és lépéseket tudnak venni, hogy megvédjék a vesék. A program célja, hogy segítse a közösségi egészségügyi dolgozók (CHWs) vagy a “promotores de salud” nevelő Hsipanics diabétesszel élő mintegy vesebetegség és veseelégtelenség. A tartalom célja, hogy kiegészítse a meglévő diabetes oktatási tantervbe, de azt is lehet használni, mint egy önálló program. CHWs használhatja ezt eszköztár bárhol tanítanak a közösség, beleértve a közösségi központok, kórházak, közösségi egészségügyi klinikák, folyamatos képzés osztályok, iskolák, hitközösségekben sőt otthonok.

A kétnyelvű eszköztár áll egy képzési kézikönyvet, flipchart során használni oktatási üléseken, és a beteg segélyekkel, hogy a résztvevők az óra alatt.

Elmagyarázza a legfontosabb kockázati tényezők CKD és fontosságát ellenőrzéstől.

további anyagok

Alapjait mutatja CKD közelmúltban diagnosztizált betegeknél.

résztvevő felőli oldala, hogy a funkciók a képek és ábrák segítségével a résztvevők megértsék a tartalom .; A CHW felőli oldalán vitatémája, hogy irányítsák a bemutatót.

Áttekintést ad az alapjait a táplálkozás és a CKD.

Nevelése a betegek hogyan kell olvasni élelmiszerek címkéin.

A cukorbetegek vagy magas vérnyomás

Krónikus vesebetegség: Mit jelent nekem?

Krónikus vesebetegség és gyógyszerek: Mit kell tudni

Étkezési jobb vese egészség: Tippek a krónikus vesebetegségben

Tippek a krónikus vesebetegségben: Food Label Reading

A Vese teszt eredményei

A cukorbetegség és az milyen hatással van a vesék; Tartása a vesék egészséges; Élet a vesebetegség; Kezelése veseelégtelenség