rhoxal-ösztradiol derm 50 transzdermális

Ösztrogének növelik méhtestrák, figyeljék a rendellenes hüvelyi vérzés. Az ösztrogének vagy anélkül progesztinek nem használható megelőzésére szív-és érrendszeri betegség vagy demencia. Megnövekedett kockázatot a szívinfarktus, a stroke, invazív emlőrák, tüdőembólia és mélyvénás trombózis posztmenopauzában (50-79 évesek) számoltak be. Egy kialakulásának fokozott kockázatát dementia postmenopausalis nők 65 éves vagy idősebb is beszámoltak. Az ösztrogének, vagy anélkül progesztinek kell felírni a legkisebb hatásos dózist, és a lehető legrövidebb ideig összhangban kezelési célok és kockázatok az egyes nő.

Ellenállás nélkül az ösztrogének növelik az endometrium rák. Hozzáadása a gesztagén csökkenti a kockázatát, endometrium hiperplázia, amely lehet egy prekurzor endometriális rák. Diagnosztikai intézkedéseket kell tenni, hogy zárja ki malignus posztmenopauzális nők diagnosztizált tartós vagy visszatérő kóros vérzés a nemiszervek. Az ösztrogének vagy anélkül progesztinek nem használható megelőzésére szív-és érrendszeri betegség vagy demencia. Megnövekedett kockázatot a stroke és a mélyvénás trombózis posztmenopauzában (50-79 évesek) a csak ösztrogént számoltak be. Megnövekedett kockázatot a szívinfarktus, a stroke, invazív emlőrák, tüdőembólia és mélyvénás trombózis posztmenopauzában (50-79 évesek) alkalmazásával ösztrogének kombinált progesztinek számoltak be. Egy kialakulásának fokozott kockázatát dementia posztmenopauzális nőknél 65 éves vagy idősebb is beszámoltak részesülő nőknél az ösztrogén önmagában, vagy ösztrogén együtt progesztinek. Kockázatok kell feltételezni, hogy hasonlóak más dózisok, kombinációk és gyógyszerformák az ösztrogének és progesztinek. Az ösztrogének, vagy anélkül progesztinek kell felírni a legalacsonyabb hatásos dózis és a lehető legrövidebb ideig. Mell bimbózó és a mell tömegek ivarérett nőstény és gynecomastia és a mell tömegek ivarérett hímek számoltak be véletlen másodlagos expozíció. A betegeknek azt szigorúan tartsák be a javasolt használati utasítást.

Használja a Rhoxal-ösztradiol Derm 50

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Farmakológiai Osztály: ösztrogén

Az ösztradiol egy ösztrogén hormon. A hormon a tapasz, gél, és spray-felszívódik a bőrön keresztül a testedbe. Úgy működik, hogy megakadályozza a tünetek, mint például érzéseit meleget az arc, a nyak és a mellkas, vagy hirtelen erős érzelmek hő- és izzadás (hőhullámok) a nők a menopauza idején.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt Rhoxal-ösztradiol Derm 50

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használja ösztradiol transzdermális tapasz, gél, és spray-nem javallott gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását ösztradiol transzdermális tapasz, gél, és spray-nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig. Az idős betegek azonban nagyobb valószínűséggel mellrák, stroke, vagy a demencia, ami megkövetelheti óvatosan kapó betegeknél ösztradiol transzdermális tapasz, gél és spray.

Tanulmányok azt mutatják, hogy ez a gyógyszer megváltoztathatja a tejtermelés és az összetétele. Ha alternatívájaként ezt a gyógyszert nincs előírva, akkor ellenőriznie kell a csecsemőt a mellékhatások és a megfelelő tejfogyasztás.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek ösztradiol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Rhoxal-ösztradiol Derm 50. Kérjük, olvassa el gondosan.

Nagyon fontos, hogy használja ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez okozhat nem kívánt mellékhatásokat.

Ez a gyógyszer használata a bőr csak. Nem értem a szem, orr, száj, mell, vagy a hüvely. Ne használja a bőrfelületeken, amelyek vágások, horzsolások, égések vagy. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le azonnal vízzel.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató betéttel. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betét óvatosan. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Mosson kezet szappannal és vízzel használata előtt és után ezt a gyógyszert.

Ahhoz, hogy a tapasz

Ahhoz, hogy a spray-

Helyes használata ösztradiol

Ahhoz, hogy a gél

A gél és spray-alkoholt tartalmaznak, és tűzveszélyes. Ne használja ezt a nyílt lángtól vagy dohányzás közben.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha elfelejtette viselni, vagy megváltoztatni a tapaszt, meg az egyik a leghamarabb lehet. Ha már majdnem ideje, hogy a következő patch, addig várni fel új tapaszt és hagyja az egy hiányzott. Ne alkalmazza felesleges tapasz pótolni a kihagyott adag pótlására.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ne használja Evamist® permetezni, ha már több mint 12 órája kimaradt az utolsó adagot.

Tárolja a foltok szobahőmérsékleten egy zárt tartályban, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény.

Óvintézkedések használat közben Rhoxal-ösztradiol Derm 50

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat. Kismedencei vizsgálat, emlő vizsgálat, mammográfia és (emlő röntgen) lehet szükség, hogy ellenőrizze a nemkívánatos hatások, kivéve, ha orvosa másképp nem rendeli.

Nem valószínű, hogy a posztmenopauzális nő terhes lehet. De tudnod kell, hogy ezt a gyógyszert a terhesség alatt károsíthatja a magzatot. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

A gyógyszer használata növelheti a kockázatot, amelynek a vérrögképződés, agyvérzés, vagy szívroham. Ez a kockázat továbbra is, miután abbahagyja a gyógyszer alkalmazása. A kockázat az ilyen súlyos problémák még nagyobb, ha magas vérnyomás, magas koleszterinszint a vérben, a cukorbetegség, vagy ha túlsúlyos vagy cigarettázik. Azonnal forduljon orvosához, ha azt tapasztalja, zavartság, beszédzavar, kettős látás, fejfájás, képtelen mozogni karok, lábak vagy arcizom, vagy képtelen beszélni.

Rhoxal-ösztradiol Derm 50 Side Effects

ösztradiol

A gyógyszer használata hosszú ideig növelheti a mellrák kialakulásának kockázatát, endometrium rák, vagy a méhrák. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot. Ha továbbra is a méh (anyaméh), kérdezze meg orvosát, ha használni kell a progeszteron gyógyszert. Kérdezze meg orvosát, ha szokatlan hüvelyi vérzés.

A gyógyszer használata növelheti a dementia kockázatát, különösen a nők 65 éves és idősebb.

A gyógyszer használata fokozhatja az epehólyag betegség. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot.

Mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használja ezt a gyógyszert, mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátást. Orvosa fogja eldönteni, hogy kell-e folytatni ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer is befolyásolhatja az eredményeket bizonyos orvosi vizsgálatokat.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha súlyos fejfájás vagy hirtelen látásvesztés vagy bármilyen más változást látás jelentkezik használata közben ezt a gyógyszert. Orvosa, hogy már a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Ez a gyógyszer okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben ezt a gyógyszert.

Kérdezze meg gyermeke orvosát azonnal, ha a gyermek kezd a következő tünetek: mellbimbó vagy mell duzzanat vagy érzékenység a nőstények, a mellek megnagyobbodása férfiaknál. A gyermek ki van téve a ezt a gyógyszert.

Ne engedje, hogy a háziállatok, hogy nyalja, vagy érintse meg a karon, ahol a gyógyszert alkalmazták. Kis háziállat érzékeny lehet ezt a gyógyszert. Hívja az állat állatorvos, ha az állat kezd a következő tünetek: mellbimbó vagy a mell megnagyobbodása, a szeméremajkak duzzanata, vagy más jelek a betegség.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert vagy igyon grapefruit levet, ha nem beszélje meg orvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Atrófiás Vaginitis ösztradiol helyileg, Premarin Estrace, Vagifem, Prempro®

Posztmenopauzális tünetek ösztradiol, Premarin Estrace, Prempro®, Microgestin Fe 20/01, Climara

Atrófiás Húgycsőgyulladás ösztradiol helyileg, Premarin Estrace, Vagifem, Prempro®

Hipoösztrogenizmus ösztradiol, Premarin Estrace, Climara, Vivelle-Dot, Activella