Rhophylacot: felhasználás, adagolás, mellékhatások, figyelmeztetések

Mi Rhophylacot?

Rhophylacot megelőzésére használják immunválasz Rh pozitív vér emberek Rh negatív vércsoportú. Rhophylac is lehet használni a kezelés immun trombocitopéniás purpura (ITP).

Rhophylacot is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Nem kaphat Rhophylacot ha immunglobulin A (IgA) hiányban szenved antitest IgA, vagy ha hemolitikus anémia (a hiányzó vörösvérsejtek).

Fontos információ

Rho (D) immunglobulin okozhat abnormális bontása a vörösvértestek. Ez a hatás vezethet életveszélyes vérrögök vagy szervi elégtelenség.

Hívja fel orvosát azonnal, ha bármilyen a következő tünetek: láz, hidegrázás, hátfájás, szokatlan gyengeség, piros vagy rózsaszín vizelet, sápadt bőr, légszomj, alig vagy egyáltalán nem vizelés, gyors súlygyarapodás, hirtelen zsibbadása vagy gyengesége , elkent beszéd, látászavarok vagy a mérleg, vérköpés, vagy duzzanat vagy a meleget a lábát.

Ha egy Rh-negatív nő és terhes lesz, közölje orvosával, ha valaha volt kitéve Rh-pozitív vért az életben. Ez magában foglalja az expozíció egy össze nem illő vérátömlesztés, vagy az expozíció során az első terhesség. Az előzmények az expozíció és a kezelés rendkívül fontos lesz, hogy minden és mindenki a terhesség.

Nem kaphat Rhophylacot ha valaha is allergiás reakciója volt, hogy egy immunglobulin, vagy ha

A gyógyszer szedése előtt

immunglobulin A (IgA) hiányban szenved antitest IgA; vagy

hemolitikus anémia (hiánya vörös vérsejtek).

Annak érdekében, hogy Rhophylacot biztonságos az Ön számára, közölje orvosával, ha van

története vérszegénység

szívbetegség vagy a kórtörténetében koszorúér-betegség (keményített artériák)

vérzékenységben (pl hemofília)

magas triglicerid (egyfajta vérzsír)

vesebetegség; vagy

cukorbetegség.

Rhophylacot gyakran használják terhesség alatt és után. Ez a gyógyszer nem ismert, hogy káros lehet a baba a terhesség alatt vagy a szoptatás alatt.

Ha kapsz Rhophylacot kezelésére egyező vérátömlesztés, tájékoztassa orvosát, ha terhes, vagy ha úgy tervezi, hogy terhes lesz.

Ha egy Rh-negatív nő és terhes lesz, közölje orvosával, ha valaha volt kitéve Rh-pozitív vért az életben. Ez magában foglalja az expozíció egy össze nem illő vérátömlesztés, vagy az expozíció során az első terhesség. Az előzmények az expozíció és a kezelés rendkívül fontos lesz, hogy minden és mindenki a terhesség.

Rhophylacot készül humán plazmából (a vér egy része), amely tartalmazhat vírusokat és egyéb fertőző ágensek. Adományozott plazmát tesztelt és kezelik, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy tartalmazó fertőző ágensek, de még mindig van egy kis lehetősége lehetett továbbítja betegség. Beszélje meg orvosával, hogy a kockázatok és előnyök a Rhophylacban.

Rhophylacot van izomba vagy vénába. Akkor kapja injekció klinikán vagy kórházban.

A légzés, vérnyomás, az oxigén szintje, és a többi vitális lesz nézte szorosan után kap immunglobulin. A vizelet is vizsgálni kell minden 2-4 órában legalább 8 órán keresztül.

Kezelésére a terhesség alatt, Rhophylacot általában adott időközönként az elmúlt fél a terhesség, és újra a baba megszületik.

A kezelés a nem egyező vérátömlesztés, Rhophylac kapnak, amikor a tünetek az immunválasz meg (amikor a test kezd, Rh antitestek).

Az biztos ez a gyógyszer segíti az Ön állapotát, akkor szükség lehet a gyakori vérvizsgálat. Lehet, hogy nem veszi észre semmilyen változást a tüneteket, de a vér munka segít az orvos határozza meg, hogy mennyi ideig kell kezelni Önt Rhophylacot.

Rhophylac hibás eredményeket okoznak bizonyos laboratóriumi tesztek glükóz (cukor) a vérben. Mondja minden orvosnak, aki kezeli, hogy Ön ezt a gyógyszert szedi.

Hogyan Rhophylacot adott?

Hívjon orvost utasításokat, ha kihagy egy találkozót a Rhophylacot injekció.

Nem kap “élő” vakcinát legalább 3 hónapig kezelés után Rhophylacot. A vakcina nem működik olyan jól, ez idő alatt, és lehet, hogy nem teljesen véd meg a betegség. Élő vakcinák közé kanyaró, mumpsz, rubeola (MMR), rotavírus, tífusz, sárgaláz, varicella (bárányhimlő), herpes zoster (övsömör), és az orr influenza (influenza) vakcina.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Rhophylacot: kiütés vagy csalánkiütés; kábultság, mellkasi szorítás, nehézlégzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Hívjon orvost egyszerre, ha van

láz, hidegrázás, remegés, hátfájás, szokatlan gyengeség, piros vagy rózsaszín vizelet

halvány vagy megsárgult bőr, sötét színű vizelet

gyors légzés, gyors szívverés, zavartság, légszomj

jelei veseelégtelenség – alig vagy egyáltalán nem vizelés, duzzanat, gyors súlygyarapodás; vagy

jelei vérrög – hirtelen zsibbadása vagy gyengesége, elmosódott beszéd, látási vagy egyensúly, mellkasi fájdalom, vérköpés, duzzanat és vörösség melegség egyik vagy mindkét lábát.

Gyakori Rhophylacot mellékhatás lehet

hányinger, hasmenés, hányás, hasi fájdalom

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

fejfájás, szédülés

Mi történik, ha túladagolás?

álmosság, gyengeség, általános rossz közérzet

ízületi vagy izomfájdalom

Mit kell elkerülni kapó Rhophylacot?

kipirulás (melegség, vörösség, vagy tingly érzés)

enyhe viszketés vagy bőrkiütés

fokozott izzadás; vagy

Rhophylacot mellékhatások

fájdalom, érzékenység, ahol a gyógyszer beadásának.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Más gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek Rhophylacot, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, és most bármilyen gyógyszert elkezdi vagy abbahagyja.

Fontos: Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a közölt információk pontosak, up-to-date, és teljes, de nem garantálja az erre a célra készült. Kábítószer itt szereplő információk lehetnek időben érzékeny. Multum kábítószer információ információs forrás célja, hogy segítse az engedéllyel egészségügyi szakemberek gondozásában a betegek és / vagy, fogyasztók megtekintésével szolgáltatás kiegészítéseként, és nem helyettesíti a szakértelem, készség, tudás és megítélés az egészségügyi szakemberek. A hiánya figyelmeztetés egy adott gyógyszer vagy gyógyszer-kombináció semmilyen módon nem úgy kell értelmezni, hogy jelezze, hogy a gyógyszer vagy hatóanyag-kombináció biztonságos, hatásos vagy megfelelő az adott páciens számára. Az itt szereplő információk nem fedezésére minden lehetséges felhasználási, irányokat, óvintézkedések, figyelmeztetések, gyógyszerkölcsönhatások, allergiás reakciók, vagy káros hatások.

5.01.2014-02-12, 09:06:39.

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Rh-Isoimmunization RhoGAM, Rho (d) immunglobulin, HyperRHO S / D teljes adagot, WinRho SDF, MICRhoGAM, BayRHo-D, RhoGAM ultraszűrt Plus

Idiopátiás trombocitopéniás purpura prednizolon, triamcinolon, dexametazon, Decadron, kortizon, RhoGAM, Deltasone, Promacta, Gammagard, Kenalog-40, immunglobulin intravénás

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Rhophylacot?

Rhophylacot (Rho (d) immunglobulin)