rheumatoid arthritis fájdalom: tippek védi az ízületeket

Használja ezeket a közös védelmi technikák segítségével kézben tarthatja a rheumatoid arthritis fájdalom.

Közös védelem bizonyított stratégia, hogy segítsen kezelni a reumatoid arthritis fájdalom és elvégezni a napi tevékenységet könnyebben.

Az artritisz az ízületek nem tűri a sok stressz az egészséges ízületek. Tolás, húzás, vagy csavaró mozgások fájdalmas lehet. Gondolj módon lehet kerülje hangsúlyozva az ízületek.

Nem lehet a kísértés, hogy a munka révén a rheumatoid arthritis fájdalom. Lehet, hogy a fájdalom rosszabb, és növeli a kockázatot a fejlődő ízületi deformitások.

Ha egy tevékenység ízületi fájdalmat, megváltoztatja a te ezt a tevékenységet. Folytatva az aktivitás ellenére a fájdalom károsíthatja a közös. Lemondanának a tevékenység teljesen vezethet ízületi merevség révén nem használták.

Általános irányelvként, ha a fájdalom nem szűnik meg egy óra múlva olyan tevékenységbe, úgy változik, hogy hogyan csinálod. Például

Nagy ízületek erősebb, mint a kicsik. Mentsd el a kisebb, gyengébb kötések az adott munkahely, hogy csak azokat lehet elérni, és kedveznek a nagy ízületek, ha lehetséges.

Például

Tartalék ujjaival a sok munka, mint lehetséges. Megpróbálni

Ha helyezkedjünk el helyesen, és használja az izmokat legalkalmasabb a feladatra, akkor minimalizálni a stresszt az ízületek.

Megfelelő szerv mechanika lehetővé teszi, hogy használja a test hatékonyabban. Megpróbálni

A munkaterület elrendezése okosan is lehet, hogy egy nagy különbség

Ne adja az ízületek a lehetőséget, hogy merevvé válnak – tartja őket mozgásban. Próbálja ki ezeket a tippeket

Szervező az idejét és feladatok segítenek megszüntetni a lépéseket, amelyek túlterhelik az ízületek. Megpróbálni

Túlsúly helyezi megterheli a testet, különösen a hát alsó részén, a csípő, a térd és a boka. Fogyás segíthet csökkenteni a fájdalmat és növeli az energiát.

keresse fel orvosát