retisert

Terápiás Osztály: A kortikoszteroidok, Intermediate

Használja a Retisert

Farmakológiai Osztály: Fluocinolon

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot kor hatásaival fluorinolon acetonid implantátumot a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát fluorinolon acetonid implantátum az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Retisert

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek flukinolon. Lehet, hogy nem kifejezetten a Retisert. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy szem orvos Önnek ezt a gyógyszert a kórházban vagy klinikán. Ez a gyógyszer egy olyan implantátumot helyeznek a szeme. Ez marad a szemed, és nem kell eltávolítani, legfeljebb 3 év.

Szemed kezelőorvosa ellenőrizni akarja az előrehaladás rendszeres látogatások, különösen az első néhány hét után kapja ezt a gyógyszert.

Súlyos szem problémák léphetnek fel, miután megkapta ezt a gyógyszert. Kérdezze meg szemorvos rögtön, ha látás megváltozását vagy a szem kipirosodik, érzékeny a fényre, vagy fájdalmas.

Szürkehályog előfordulhat, miután megkapta ezt a gyógyszert. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha homályos látás, csökkent látás, vagy látásvesztés.

Ez a gyógyszer okozhat átmeneti homályos látás. Ne közlekedjen, gépek, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem tudja, hogy jól.

Ez az implantátum lehet mozgatni egy másik része a szem, ha a hátsó része a lencse hiányzik vagy szakadt. Beszéljen orvosával, ha aggályai.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Megfelelő felhasználása fluorinolon

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Macula oedema dexametazon szemészeti, Lucentis Eylea, flukinolon szemészeti, Maxidex, ranibizumab szemészeti, aflibercept szemészeti, Ozurdex, Iluvien

Uveitis triamcinolon, dexametazon szemészeti, azatioprin, atropin szemészeti, TobraDex, Imuran, kortizon, Durezol, Maxitrol, Kenalog-40, Acthar

Óvintézkedések használat közben Retisert

Retisert Side Effects

Retisert (flukinolon szemészeti)