Renova krém: felhasználása, adagolás és mellékhatásai

Mi Renova?

Renova krém segít kezelni, de nem “gyógyítja” a finom ráncok, foltos bőr elszíneződése, és a durva érzés a bőr. Nem fog megszünteti a ráncokat vagy javítani nap által károsított bőr.

Renova is használhatók célokra nem szerepel a gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Kerülni kell a napozást és a mesterséges UV-sugárzás (napozólámpák vagy szolárium). Renova teheti a bőrt érzékenyebb a napfényre és leégés eredményezheti. Használjon fényvédő (minimum SPF 15) és viseljen védőruházatot, ha kell ki a nap. Ne kerüljön Renova a szemébe, szájába, és az orr, vagy a száját. Ha mégis be ezeken a területeken, vízzel mossuk. Ne használja Renova a napbarnított, windburned, száraz, repedezett, irritált vagy sérült bőrfelületre. Szintén ne használjon Renova sebek vagy területekre az ekcéma. Várja meg, amíg ezek a feltételek nem gyógyultak használata előtt Renova.

Fontos információ

Használja ezt a gyógyszert akár több napig is ez az orvos akkor is, ha úgy gondolja, hogy nem működik. Ez eltarthat hét vagy hónap használat mielőtt észre javulást a bőrt.

Kövesse az utasításokat a gyógyszer címkéjén és csomagolásán. Mondd minden a egészségügyi szolgáltatók az összes egészségügyi feltételek, allergia, és minden gyógyszer használata.

Nem szabad használni Renova ha allergiás a tretinoin.

A kormány Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy a Renova károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert.

Használata előtt Renova

Lásd még: Terhesség és szoptatás figyelmeztetések (részletesen)

Nem ismert, hogy a tretinoin lokális bejut az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Mondja el orvosának, ha szoptat egy kisbabát.

Használja Renova pontosan az orvos által felírt Önnek. Segítségével több gyógyszert alkalmaznak vagy gyakrabban, mint az előírt, nem fognak működni gyorsabban, és növelheti a mellékhatások. Ne használja Renova hosszabb, mint az orvos által felírt.

Ne szájon át. Renova használata csak a bőrön. Ne használja ezt a gyógyszert nyílt sebek vagy napbarnított, windburned, száraz, repedezett, irritált bőrt.

Mosson kezet alkalmazása előtt és után Renova krém. Meg kell alkalmazni Renova krém az arc naponta egyszer, lefekvés előtt kizárólag ahhoz, hogy fedezze a teljes érintett terület enyhén. Óvatosan mossa meg arcát enyhe szappannal, pat a bőr száraz, és várjon 20-30 percet, mielőtt a krém alkalmazása. Tegyünk egy borsónyi mennyiségű krémet, hogy fedezze a teljes arc. Lehet érezni a meleget, vagy enyhe csipő amikor Renova krém először alkalmazzák.

Meg kell különösen óvatos, amikor a krém alkalmazása, hogy elkerüljék a szem, a fül, orrlyuk, vagy a szájába. Renova okozhat súlyos bőrpír, viszketés, égő, szúró, és hámlás, ha az említett területekre.

Segítségével a kelleténél nagyobb mennyiségű Renova nem gyorsítja eredményeket, és okozhat a túladagolás. A túladagolás okozhat vörös és hámló bőr, valamint néhány fájdalmat vagy kellemetlenséget.

Alkalmazása Renova a nedves bőrön irritációt okozhat. Várjon legalább 20 percet mosás után az arcod, mielőtt egy vékony réteg a gyógyszert.

Ne mossa le a kezelt területet legalább 1 órával alkalmazása után Renova. Kerüljük a más bőrápoló terméket a kezelt területen legalább 1 órán alkalmazását követően Renova.

Renova kell használni részeként egy komplett bőrápolási program, amely magában elkerülve a napfény és a hatékony fényvédő és védőruházatot.

Használja ezt a gyógyszert az előírt teljes ideig, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy nem működik.

Ez eltarthat akár több hétig, mielőtt észre javulást a bőrt. Tartsa a gyógyszert, ahogy irányította, és tájékoztassa orvosát, ha a tünetek nem javulnak.

Tárolja szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő. A tartályt szorosan lezárva, amikor nem használják.

Használja a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne használjon extra gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Kerülni kell a napozást és a szolárium használatát. Renova teheti meg leégés könnyebben. Viseljen védőruházatot és használata fényvédő (SPF 30 vagy magasabb), ha a szabadban, akár egy felhős napon.

Ne kerüljön a gyógykezelésnek a szemet, orrot, szájat, vagy a gyűrődések az orrod.

Kerülje a bőrrel termékek irritációt okozhat, mint például a kemény szappanok, samponok, vagy bőrtisztító, hajfestés vagy állandó vegyszerek, szőrtelenítők vagy viasz, vagy a bőr termékek alkohol, fűszerek, összehúzó, vagy mész.

Hogyan kell használni a Renova?

Ne használjon más gyógyszert a területeket kezeljük Renova, hacsak orvosa nem tanácsolja.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Renova Krém: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Megáll használ Renova és hívja orvosát azonnal, ha van

Súlyos égő, szúró, vagy irritáció kezelt bőr

Súlyos bőrpír, duzzanat, hólyagosodás, hámlás, vagy bárány gyapjú

Bőre érzékenyebb lehet a szélsőséges időjárás, mint a hideg és a szél használata közben ezt a gyógyszert.

Gyakori Renova mellékhatás lehet

Enyhe meleg vagy szúrás, ahol a gyógyszert alkalmazták; vagy

színváltozás a kezelt bőrt.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások a kormány a kormány 1088.

Ne használja a bőr termékeket tartalmazó benzoil-peroxid, kén, rezorcin vagy szalicilsav, ha másképp nem az orvos utasítása szerint. Ezek a termékek okozhat súlyos bőrirritációt, ha használni Renova.

Nem valószínű, hogy más gyógyszerek szedése orálisan vagy injekció lesz hatással helyileg alkalmazott tretinoin. De sok gyógyszer kölcsönhatásba léphet egymással. Mondd mindegyik az egészségügyi szolgáltatók az összes gyógyszerek használata, beleértve a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat és gyógynövény termékek.

Mi történik, ha kihagyok egy adagot?

7.08.2014-06-09, 01:21:34

Mi történik, ha túladagolás?

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Mit kell elkerülni?

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem a kormány

Photoaging a bőr tretinoin helyileg, Retin-A, Atralin, Avita, Altinac, Tretin-X, Refissa

Renova mellékhatások

Milyen egyéb gyógyszerek befolyásolják Renova?

Renova (tretinoin lokális)