relaxációs gyakorlatok – téma áttekintése

Bizonyos légzőgyakorlatok és a test izom relaxációs gyakorlatok segítenek csökkenteni a stresszt.

Néha azt hiszem, a memória tulajdonképpen túl jó. Mint amikor rájöttem, még mindig tudom a szöveget, hogy majdnem minden dal megjelent a ’80 -as években. Vagy hogy tudok mondani, szó szerint, vonalak legalább fél tucat epizód Seinfeld és Szex és New York. De akkor megyek át a terhelést mosoda a szárítóba, és rájön, hogy már száraz, úgy tűnik, elfelejtettem, hogy valaha is bekapcsolni a mosógépet. Vagy fogom felejteni a szomszéd neve – újra. Lehet, hogy sitcom párbeszéd és dalszövegeket szed …

Ahogy továbbra is lélegezzen lassan és mélyen, pihenjen a következők szerint további 5-10 percig

Amikor az idő alatt, akkor hozza vissza magad éberség mozgatásával a kéz- és lábujjak, majd a kezét és a lábát, stretching és mozog az egész testet. Néha az emberek elalszik relaxáció során. Ezek általában felébred röviddel utána.

Relaxáció során, akkor játszhat nyugtató, nyugtató zene.

Mindig adj magadnak időt, hogy visszatérjen a teljes éberség, mielőtt autót vagy nem egyéb tevékenységeket, amelyek balesetet okozhat, ha nem teljesen éber. Soha nem játszanak egy relaxációs kazettát autóvezetés közben.

Mondja el másoknak a házban, hogy fogsz gyakorolni a relaxációs gyakorlatok. Kérd meg őket, hogy ne zavarjanak; Ne a gyakorlat egy kényelmes helyen, távol minden zavaró tényezőt és a zaj; Feküdjön vissza, vagy üljön a hátsó egyenes; Koncentrálni a légzés. Legyen lassú és egyenletes; Lélegezz be az orrodon keresztül. Kilégzés révén akár az orr- vagy szájüregbe; Lélegezz mélyen, megtelne a terület között, a köldök és a bordák. Ne lélegezz mellkas; Ne tartsd vissza a lélegzeted; Továbbra is ez a légzést, 5-től 10 percig. Figyeljük meg a nyugalom érzését az egész az egész szervezetben.

Húzzuk és pihenjen minden izom a szervezetben. Akkor kezdődik a lábujjak és a munka az utat egészen a fejed; Képzeljük el a izomcsoportok pihentető és egyre nehéz; Kiüríteni az agyad minden gondolat; Hagyja magát pihenéssel egyre mélyebben; Legyen tisztában az állam a nyugalom, ami körülvesz téged.