ReFacto

Terápiás Osztály: antihemofiliás Agent

Felhasználás ReFacto

A hemofília, más néven klasszikus hemofília olyan állapot, amikor a szervezet nem termel elég AHF. Ha nincs elég AHF és akkor lesz sérült, a vér nem alvad alkotnak megfelelően. Lehet, hogy vérzik, és károsíthatja az izmokat és az ízületeket. AHF injekciót, hogy növelje a szintet HAF a vérben.

Számos különböző típusú AHF. Ezek emberi vérből vagy mesterségesen mesterséges folyamat (rekombináns). AHF emberi vérből kezelték, és nem valószínű, hogy tartalmaznak káros vírusok, mint például a hepatitis B, a hepatitis C, vagy a humán immunhiány vírus (HIV), a vírus okozza a szerzett immunhiányos szindróma (AIDS). Az ember alkotta AHF termékek nem tartalmaznak ezek a vírusok.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a használhatóságát antihemofiliás faktor injekció gyerekek.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását Hemofil® M a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt ReFacto

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását Advate®, Eloctate ™, Kogenate FS, Novoeight® és Xyntha® nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő egészségügyi problémák, amelyek megkövetelik óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél Advate®, Eloctate ™, Kogenate FS, Novoeight® és Xyntha®.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását antihemofíliás faktor injekció geriátriai betegekben.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely antihemofíliás tényező. Lehet, hogy nem kifejezetten a ReFacto. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember ad Önnek vagy gyermekének ezt a gyógyszert a kórházban vagy klinikán beállítás. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Ez a gyógyszer is adható otthon betegek, akik nem kell a kórházban vagy a klinikán. Ha Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert otthon, az orvos fog tanítani, hogyan kell elkészíteni és beadni a gyógyszert. Győződjön meg az összes utasítást, mielőtt ad magának az injekciót. A dózis alapján változhat, ahol a vérzés. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül.

Csak a márka a gyógyszer, amit orvosa felírt. Nem minden márka készítünk azonos módon, és a dózis különböző lehet.

Minden csomag gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Elkészítéséhez a gyógyszert 2 üveg (injekciós üveg), illetve tartályok

Elkészítéséhez a gyógyszert előretöltött kétkamrás fecskendő (Xyntha®)

A keverék belül 3 vagy 4 óra után állítjuk elő. Nem szabad tárolni és használni később. Ne tegye a keveréket a hűtőben.

Ne használja újra a tűt és fecskendőt. Tedd használt fecskendők és tűk egy kilyukadó használatos tartály, vagy dobja őket az orvos utasítása szerint.

Beszéljen orvosával, mielőtt az utazás. Meg kell tervezni, hogy elég gyógyszert a kezelés, ha utaznak.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Helyes használata antihemofíliás faktor

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Az AHF termékeket kell tárolni az eredeti tartályban a hűtőszekrényben. Ne hagyja, hogy a csomagokat fagyasztható. Ők is kell tartani szobahőmérsékleten rövid ideig, mint például 3-6 hónap. Tárolja a gyógyszert az orvos utasítása szerint, vagy a gyártó által a márka használ. Védje a tartályt hőtől és közvetlen fény.

Ha mozog a gyógyszert a hűtőszekrényből, hogy szobahőmérsékletre, írjuk be a dátumot akkor vegye ki a hűtőszekrényből a tartályba. Az időtartam a gyógyszer maradhat szobahőmérsékleten függ a márka használ. Ha már tárolt gyógyszer szobahőmérsékleten, ne küldje vissza a hűtőszekrénybe. Ha nem használja a gyógyszert időn belül a gyártó által ajánlott, meg kell semmisítenie a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizni Ön vagy gyermeke szorosan amíg ezt a gyógyszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség.

Óvintézkedések használat közben ReFacto

Ez a gyógyszer okozhat komoly típusú allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Kérdezze orvosát, ha Ön vagy gyermeke a bőrkiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési, ájulásérzés vagy szédülés, vagy duzzanat a kéz, arc, száj vagy után kapja ezt a gyógyszert.

Azt javasoljuk, hogy készítsen egy azonosító (ID) kártya vagy levelet arról, hogy van hemofília és a típusú gyógyszert használ. Ha bármilyen kérdése van arról, hogy milyen azonosítás folytatni, kérdezze meg orvosát.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha bármilyen tünetei parvovírus fertőzés: láz, hidegrázás, álmosság, orrfolyás, és ezt követi egy kiütés vagy ízületi fájdalom.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha fájdalom vagy érzékenység a has felső részén, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek súlyos májbetegségben szenved.

Ez a gyógyszer készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják bizonyos vírusok olyan embereknek, akik befogadták, bár a kockázat alacsony. Az emberi donorok és vért egyaránt teszteltük vírusok tartani az átvitel kockázata alacsony. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot, ha az érintett.

A dugó az üveg (injekciós üveg) száraz természetes gumit (egy latex-származékot), amely allergiás reakciókat okozhat az emberek, akik érzékenyek a latex. Mondja el orvosának, ha van egy latex allergia, mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

ReFacto Side Effects

ReFacto (antihemofíliás faktor)

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

A hemofília dezmopresszint tranexámsavat, DDAVP, Advate, Cyklokapron, Stimate, Eloctate, NovoSeven Recombinate, Kogenate, Adynovate, humát-P, Nuwiq, NovoEight, Alphanate antihemofiliás faktor / von Willebrand faktor, Xyntha, Monoclate-P, Feiba VH , Genarc, Koate-DVI