reality tv kínál a táplálkozás átalakítása

Méz, Mi Killing a gyerekek a legújabb hosszú sora TV valóság show. Ez az egy, azonban van egy csavar: Ahelyett, bikinik, buff szervek egy trópusi szigeten a semmi közepén, összpontosít a változó életét gyerekek és családjaik, akik az utat a túlsúly, underexercised, és olyan általános körül egészségtelen.

Ez egy táplálkozástan átalakítása sorozat családok “, mondja Lisa Hark, RD, PhD, házigazdája az új show, amelynek premierje április elején a Learning Channel.” Jöttek hozzánk, mert már elvesztette az irányítást, amelyre szükségük van segítségre a gyermekek étrendjét a pályán, és ők nem gyakorolják. A szülők azt mondta, ők megragadt és segítségre van szüksége.

A formátum Honey, vagyunk megölése Kids egyszerű: Vegyünk 13 család egész Amerikában, akik nagy szüksége táplálkozási segítséget és tanácsot a fizikai aktivitás, számukra remek szakemberek, akik segíthetnek fékezni a problémák, és során három héten kap a gyerekek és a szülők újra a pályán, nekik a szükséges eszközöket, hogy fenntartsák ezeket egészséges változások hosszú távon.

Ezek többségi családok “, mondja Hark igazgatója, a Nutrition Education and Prevention Program a University of Pennsylvania School of Medicine Philadelphiában.” Ők képviselik a becslések szerint 16% -a gyermekek és serdülők korosztály 6-19 éves túlsúlyos. Ez nem csak egy dolog: ez a mozgásszegény viselkedését, ez a testmozgás hiánya, túl sokat ivott kólát, eszik túl sok cukor, nem eszik elég gyümölcsöt és zöldséget. Ők képviselik a tipikus család, és a közönség is kapcsolódnak, hogy mit fognak át.

Hark látogatott minden család három alkalommal, és közben járt először, ő fektette le az alapszabályokat, mint senki a cukros ételek, korlátozása TV időt, a rendszeres testmozgás, a esti rutin, és vacsorázott együtt a család.

Bár a szabályok arra traumatikus elég néhány család, talán a legmegdöbbentőbb az volt a high-tech berendezések Hark használni, hogy a családok egy kemény ébresztőt. A technológiát, hogy a képeket a gyerekek és előre a korosztály 40 év, Hark és csapata adhatna a szülők egy pillantás a jövőbe – és ez nem volt elég.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves