rádium ra 223 diklorid intravénás

rádium ra 223 dikloridot kell adni csak vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos.

Használja a rádium ra 223 diklorid

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert rádium ra 223 diklorid, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a rádium ra 223 dikloriddal vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását rádium Ra 223 diklorid injekció a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát rádium Ra 223 diklorid injekció az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

Használata előtt rádium ra 223 diklorid

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát rádium ra 223 diklorid. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember ad rádium ra 223 diklorid kórházban vagy klinikán rák. rádium ra 223 diklorid kap egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

A családtagok nem szabad kitenni sugárzásának rádium ra 223 diklorid. A folyadékot a tested átadhatja sugárzás egy másik személynek, aki megérinti őket. Gyakorlat jó higiénia, míg megkapja a rádium ra 223 diklorid és legalább 1 hét után az utolsó adag. Vízöblítéses WC többször, minden használat után. Mossa ruháit, amelyek szennyezett széklet vagy vizelet azonnal és elkülönítve a többi ruhát.

Orvosa ellenőrizni fogja a haladást szorosan az Ön állapotát a rádium ra 223 diklorid. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

rádium ra 223 diklorid születési rendellenességeket okozhat, ha az apa használja azt, amikor a szexuális partnere teherbe esik. Ha szexuálisan aktív egy nő, aki teherbe eshet, használjon óvszert a terápia során és még 6 hónapig az utolsó adagot követően. A szexuális partner is használnia kell a hatékony fogamzásgátló-kezelés alatt és még 6 hónapig az utolsó adagot. Ha teherbe esik, miközben kapja a rádium ra 223 diklorid, értesítse orvosát.

Xofigo® átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, egyre nagyobb az esélye, hogy valamilyen fertőzést. Azt is csökkentheti a vérlemezkék száma, amelyek szükségesek a megfelelő véralvadáshoz. Ha ez történik, vannak bizonyos óvintézkedéseket, amit megtehetsz, különösen, ha a vérkép alacsony, hogy csökkentsék a fertőzés kockázatát, vagy vérzés

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha zavar, csökkent a vizeletben, szédülés, szájszárazság, ájulás, fokozott szívverés, szédülés, szapora légzés, beesett szemek, szomjúság, vagy szokatlan fáradtság vagy gyengeség. Ezek lehetnek a tünetek a kiszáradás.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha véres vizelet, csökkent a vizeletben, az arc, az ujjak, vagy a lábszár, légzési nehézség, vagy súlygyarapodás. Ezek lehetnek a tünetek vesebetegség.

Ön lesz kitéve a sugárzásnak a rádium ra 223 diklorid. Beszéljen orvosával, ha aggályai vannak ezzel.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helyes használata rádium ra 223 diklorid

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Prosztatarák ösztradiol, Premarin Lupront, Estrace, bikalutamid, Casodexet, Taxotere Xtandi, Zytiga, docetaxel, Zoladex, Eligard, Lupront Depot, leuprolid abirateronvegyület flutamid, Trelstar Firmagon, konjugált ösztrogéneket, enzalutamide, triptorelin, goserelin, mitoxantron

Óvintézkedések használat közben rádium ra 223 diklorid

rádium ra 223 diklorid Side Effects

rádium 223-diklorid