radikális beavatkozás az emlőrák

Közben radikális beavatkozás, a sebész eltávolítja a mellszövet együtt a mellbimbó, nyirokcsomók a hónaljban és a mellkas fal izmok, a mell alatt. Ez az eljárás ritkán végeznek ma, mert a módosított radikális emlőkimetszés, egy kevésbé kiterjedt műtét, bizonyult ugyanolyan hatékony, kevesebb disfiguring, és nem hordozza a kockázatát másodlagos angioszarkóma társított ilyen típusú műtét.

Minden évben az Amerikai Egyesült Államokban, közel a 250.000 nők megtanulják, hogy van a mellrák. Mivel foglalkoznak a diagnózis, ők is kérik, hogy ijesztő döntéseket hogyan lehet a legjobban küzdeni a betegség; Új előtt álló páciensek kezelésére kell érteni a lehetőségeket, és ez azt jelenti, a tanulás minden tőlük telhetőt a rák, azt mondja a mellrák sebész Lee Gravatt Wilke, MD; Wilke, aki adjunktusa műtét a Duke Egyetem Egészségügyi Rendszer és elnökségi tagja a NavigateCancer …

Meg kell alaposan megvitatják sebészeti lehetőségeket az operáló orvos, hogy a lehető legjobb eredményt. Bármelyik típusú műtét a legjobb megoldás, akkor képes lesz arra, hogy haza után egy rövid kórházi tartózkodást is.