racepinephrine inhalációs oldat

Átmeneti mentességet a légszomj, mellkasi szorító érzés, zihálás és összefüggésben áll az asztma. Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Racepinephrine inhalációs oldat egy alfa- és béta-receptor stimuláns. Úgy működik, kitágítva a légutakban, ami megkönnyíti a levegőt.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba racepinephrine inhalációs oldat. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek racepinephrine inhalációs oldat. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha bármilyen egyéb gyógyszert szednek, különösen az alábbiak bármelyikét

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha racepinephrine inhalációs oldat kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja racepinephrine inhalációs oldatot az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni racepinephrine inhalációs oldat.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Fejfájás; étvágytalanság; hányinger; idegesség; remegés; alvászavar.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); mellkasi fájdalom; szapora szívverés; zihálás.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. A tünetek közé tartozhat a gyors vagy szabálytalan szívverés; hányinger; idegesség; súlyos vagy tartós fejfájás; remegés; hányás; gyengeség.

Store racepinephrine inhalációs oldathoz szobahőmérsékleten, között 68 és 77 ° F (20 és 25 ° C). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk racepinephrine inhalációs oldat elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye racepinephrine inhalációs oldat, vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglaló általános tájékoztatás racepinephrine inhalációs oldat. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok kérheti racepinephrine inhalációs oldat. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a racepinephrine inhalációs oldat.