rabeprazol késleltetett hatóanyag-leadású tabletták

Gyógyító és fenntartása gyógyulását irritáció a nyelőcsőbe. Azt is kezelésére használják tüneteinek gastrooesophagealis reflux betegség (GERD) (pl, gyomorégés). Ezt fel lehet használni a rövid távú kezelésére fekélyek a vékonybélben. Ezt fel lehet használni bizonyos antibiotikumokkal fekélyek kezelésére, a vékonybél és segít megelőzni őket jön vissza. Ezt fel lehet használni kezelésére feltételek, melyek a szervezetet, hogy túl sok gyomorsav (pl, Zollinger-Ellison-szindróma). Azt is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

A rabeprazol késleltetett hatóanyag-leadású tabletta egy protonpumpa inhibitor. Úgy működik, hogy csökkenti a termelődő sav mennyiségét a gyomorban.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek a rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha bármilyen egyéb gyógyszert szednek, különösen az alábbiak bármelyikét

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha a rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tablettát, az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni a rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Székrekedés; gáz; fejfájás; Enyhe hasmenés vagy hasi fájdalom; Enyhe torokfájás.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, szorító érzés a mellkasban vagy a torokban, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv, szokatlan rekedtség); véres vagy vizes széklet; csontfájdalom; mellkasi fájdalom; szédülés; ájulás; gyors vagy szabálytalan szívverés; láz, hidegrázás, vagy tartós torokfájás; akaratlan izommozgások; ízületi vagy izomfájdalmak vagy fájdalom; piros, duzzadt, hólyagos vagy hámló bőr; görcsök; Súlyos vagy tartós hasmenés, hányinger vagy hányás; súlyos vagy tartós hasi vagy hátfájdalom; hasgörcsök; duzzanat a kezek, bokák vagy a lábak; tünetei a vese-problémák (pl nem tudja vizelési inger, változik a vizelet mennyiségét, vér a vizeletben, nagy súlygyarapodás); májműködési zavar tünetei (pl sötét vizelet, étvágytalanság, világos széklet, szokatlan hányinger, a bőr sárgás vagy szemek); remegés; megmagyarázhatatlan fogyás; szokatlan véraláfutást vagy vérzés; szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ (http://aapcc.org), vagy ügyeletre azonnal.

Store rabeprazol késleltetett hatóanyag-leadású tabletták, szobahőmérsékleten, között 68 és 77 ° F (20 és 25 ° C). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye rabeprazol késleltetett hatóanyag-leadású tabletta, vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglalót az általános információkat rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok, amelyek vonatkoznak a rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a rabeprazol késleltetett hatóanyagleadású tabletta.