quazepam (szájon át) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy ha a gyógyszer megfelelően működik, és lehetővé teszi a változások az adagot.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát. Ne szoptasson használata közben ezt a gyógyszert.

Ha bármilyen szokatlan és furcsa gondolatok vagy viselkedés szedésének quazepam, feltétlenül beszélje meg orvosával. Egyes változások történtek az emberek abba a gyógyszer szedését, mint amilyeneket az emberek, akik isznak alkoholt, és aztán olyan módon, hogy nem normális. Egyéb változások lehetnek szokatlan és szélsőséges, mint például a zavartság, a romló depresszió, hallucinációk (látás, hallás, vagy érzés a dolgok, amelyek nincsenek ott), öngyilkossági gondolatok, és szokatlan izgatottság, idegesség, vagy ingerlékenység.

Ez a gyógyszer okozhat alvással kapcsolatos viselkedés, mint az autóvezetés (alvás-vezetés), séta (alvajárás), a szex, a telefonálás, vagy elkészítése és étkezés közben aludt, vagy nem teljesen ébren. Ha ezek a reakciók jelentkeznek, tájékoztassa orvosát azonnal.

Kvazepám okozhat súlyos típusú allergiás reakció az úgynevezett anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Hagyja abba a gyógyszer szedését és hívja fel orvosát azonnal, ha a viszketés, csalánkiütés, rekedtség, hányinger vagy hányás, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kezek, arc, száj vagy torok használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszer (CNS) depresszáns. Központi idegrendszeri depresszáns olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, ami álmosságot vagy hogy ha kevésbé éber. Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, allergia, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok (használt rohamok), izomlazítók, vagy érzéstelenítés (zsibbasztó gyógyszerek), beleértve a egyes fogászati ​​érzéstelenítő. Ez a hatás az utolsó néhány nappal azután, hogy hagyja abba a gyógyszer szedését. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti használata közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, különösen az idősebb személyek, lesz álmos vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Habár quazepam van lefekvéskor, előfordulhat, hogy bizonyos embereket, hogy Álmos vagy csökkenti az éberséget a felmerülő. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber vagy képes látni is.

Ne hagyja abba a szedését ellenőrzése nélkül orvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget, amit használ a leállítás előtt teljesen. Ez segíthet abban, hogy a súlyosbodó az Ön állapotát és csökkenti a megvonási tünetek, görcsök (rohamok), hallucinációk, gyomor- vagy izomgörcsök, remegés, vagy szokatlan viselkedés.

Ha állapota nem javul belül 7-10 napon belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.