pytest

Terápiás Osztály: Diagnosztikai minőségben, Helicobacter pylori kilégzési teszt

Használja a Pytest

Karbamid C 14 radiofarmakon. Ezt alkalmazzák diagnosztizálására okozta gyomorfekély egy bizonyos fajta baktériumok ismert Helicobacter pylori, vagy H. pylori.

Ez a szer szájon át. Ha bármely H. pylori baktérium van jelen a gyomorban, ezek hatására a karbamid C 14 kell bontani radioaktív szén-dioxid-gáz. Amikor lélegzik ki a száját, az összeg a radioaktív szén-dioxid lehet mérni, hogy vajon a baktérium a gyomorban.

Ez az ügynök egy radioaktív anyag. Azonban a kis mennyiségű a kapszulában, amely a vizsgálathoz használt, a sugárzás a test kap nagyon alacsony, és biztonságosnak tekinthető.

Ez az ügynök, hogy csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos speciális képzésben a nukleáris medicinában.

Annak eldöntésében, hogy egy diagnosztikai teszt minden kockázatot a vizsgálatot meg kell mérni a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Emellett más dolgok is befolyásolhatják a vizsgálat eredményét. Ehhez a vizsgálathoz, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Az összeget a sugárzás ebben ügynök nagyon alacsony, és biztonságosnak tekinthető a gyermekek számára. Azonban biztos, hogy megbeszélte volna orvosával a haszon és kockázat arányát kiteszik a gyermek sugárzás.

Használata előtt Pytest

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával diagnosztikai teszt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Általában nincs különleges óvintézkedéseket betartani izotóppal jelzett gyógyszerek, amikor kis mennyiségben alkalmazzuk a diagnózishoz.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Ez a szer általában nem okoz semmilyen mellékhatást. Azonban, ha szokatlan hatást észlel, forduljon orvosához.

Helyes használata Pytest

Óvintézkedések használat közben Pytest

Pytest Side Effects