pszichoterápia depresszió: interperszonális és a kognitív viselkedésterápia

depresszió Trends

A pszichoterápia gyakran az első kezelési formája ajánlott depresszió. Úgynevezett “terápia” rövid, a szó pszichoterápiás ténylegesen magában foglalja a különböző kezelési technikákat. Közben pszichoterápia, egy személy depresszió beszél engedéllyel és képzett mentális egészségügyi szakember, aki segít neki azonosítani és a munka révén a tényezők, amelyek okozhatják a depressziót.

Mindketten súlyos terheket – súly problémák és a depresszió. És gyakran kéz a kézben; Egyesek hízni, amikor ők depressziós. Mások fogyni, egészségtelen mértékben; Melyik jön először? És hogyan lehet kibogozni a kapcsolatot a depresszió és a súly – különösen, ha a depresszió már kiszívta akkor az energia, hogy a változások? Itt van, amit a szakértők azt mondják, amit tudnia kell.

Pszichoterápia bőrűek depresszió

Terápia adható a különböző formátumok, köztük

Míg terápia lehet tenni a különböző formátumok – mint a család, a csoport és egyén – ott is több különböző megközelítéseket, hogy a mentális egészségügyi szakemberek is igénybe vehet, hogy terápiára. Miután beszélt a beteget a depressziós, a terapeuta, hogy melyik megközelítés használatára alapuló feltételezett mögöttes tényezők hozzájárulnak a depresszió.

új e-mail sorozat diagnosztizálására, kezelésére, valamint élő mértéktelen evészavar