protirelin (intravénásan) leírása és márkanevek

Protirelin használt teszt a válasz az elülső agyalapi mirigy az emberek, akik lehet, hogy bizonyos betegségek, beleértve a pajzsmirigy. Tesztelés a gyógyszer segíthet azonosítani a problémát, vagy arról, hogy a gyógyszer adagja használunk-e.

Protirelin stimulálja nevű hormon a pajzsmirigy-stimuláló hormon vagy a TSH az elülső agyalapi mirigy. TSH majd stimulálja a pajzsmirigyet. Mennyiségének mérésével a TSH a vérben, miután protirelin kap, az orvos meg tudja határozni, hogy milyen jól agyalapi mirigy elülső dolgozik.

Hogyan teszt történik: Először is, a mintát a vért veszünk. Ezután protirelin adott injekció orvosa határozza meg. A dózis protirelin különböző lehet a különböző betegek. A felnőttek általában adott 500 mikrogramm (mcg) vénába. A gyermekek adagja a testsúly alapján, és meg kell orvosa határozza meg. Egy kis idő után a dózist, egy vagy több vérmintát vesznek. Ezután az eredményeket a teszt vizsgálták. Meg fogják kérni, hogy feküdjön le előtt, alatt és után 15 percig a tesztet. Ez megakadályozza, hogy a szédülés és ájulás lehetséges.

Protirelin kell használni csak az orvos felügyelete.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák

Annak eldöntésében, hogy egy diagnosztikai teszt minden kockázatot a vizsgálatot meg kell mérni a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Emellett más dolgok is befolyásolhatják a vizsgálat eredményét. Ehhez a vizsgálathoz, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megoldás

Ezt a gyógyszert tesztelték a gyermekek, és a hatásos dózis, nem észlelték a különböző mellékhatások, illetve problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Allergia

Ezt a gyógyszert tesztelt, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél.

Pediatric

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

geriátriai

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha Ön ezt a diagnosztikai teszt, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Megkapta ezt a diagnosztikai vizsgálatot is a következő gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Terhesség

Szoptatás

gyógyszer kölcsönhatások

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával diagnosztikai teszt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

egyéb kölcsönhatások

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Egyéb egészségügyi problémák

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Adagoló

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.