prosztatarák kezelésére (pdqто): [], vízkezelési lehetőségek Színpadok

Stage I prosztatarák

Prosztatarák érint elsősorban idősebb férfiak. Tízből hat esetet diagnosztizálnak a férfiak több mint 65, de kevesebb, mint 1% alatti férfiak 50 Bár nem gyakori, prosztatarák látható férfiak még a 30-as és 40-es. Férfiak, akiknek a családjában a prosztatarák nagyobb valószínűséggel alakul ki prosztatarák, mint a lakosság; Egy eseti elbírálás alapján, az orvosok nem mondhatjuk teljes bizonyossággal, hogy mi okozza prostatecancer, de a szakértők általában egyetértenek abban, hogy az étrend hozzájárul a kockázatot. A férfiak, akik fogyasztanak nagy …

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó stádiumú prosztatarák én. További konkrét eredményeket, finomítják a keresési segítségével más keresési funkciók, mint például a helyét a tárgyalás, a kezelés típusától, illetve a neve a gyógyszer. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Stage II prosztatarák

A standard kezelés a színpadi II prosztatarák között lehetnek a következő

Ellenőrizze az egyesült államokbeli klinikai kísérletek listáján rák klinikai vizsgálatok, amelyek most elfogadó stádiumú prosztatarák II. További konkrét eredményeket, finomítják a keresési segítségével más keresési funkciók, mint például a helyét a tárgyalás, a kezelés típusától, illetve a neve a gyógyszer. Beszélje meg orvosával, hogy a klinikai vizsgálatok, hogy lehet az Ön számára. Általános információk a klinikai vizsgálatok elérhető a webhelyen.

Stage III prosztatarák

A standard kezelés a színpadi III prosztatarák között lehetnek a következő