Prostin vr gyermekgyógyászati ​​intravénás

Apnoe, ami általában akkor az első órában az infúzió és a leggyakrabban újszülötteknél kisebb súlyú, mint 2 kg születéskor alakul körülbelül 10% és 12% az újszülöttek veleszületett szívfejlődési kezelt IV alprostadil. Monitor légzőszervi állapot a kezelés, és csak ahol a légzési segítség azonnal rendelkezésre áll.

Használja a Prostin VR Pediatric

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Farmakológiai Osztály: Prostaglandin

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, illetve felügyelete alatt a gyermek orvosa.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát alprostadil injekció újszülötteket.

A gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban nem javallt geriátriai betegek.

Használata előtt Prostin VR Pediatric

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Egy ápolónő vagy más egészségügyi szolgáltató ad a babának ezt a gyógyszert. Ez adott egy tűn keresztül, vagy egy katéter helyezni egy vénába. Azt is meg kell adni egy katéteren keresztül a baba köldökzsinór.

Az orvos megvizsgálja a gyermek fejlődése szorosan, miközben a gyermek ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy ha a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer okozhat apnoét (átmeneti leállítását légzés) újszülöttek. Tájékoztassa az orvost rögtön, ha gyermekének kékes ajkak vagy a bőr vagy nem lélegzik, miután megkapta a gyógyszert.

A gyógyszer használata hosszú ideig okozhat nemkívánatos hatások (pl csont problémák). Kérdezze meg orvosát, ha aggályai vannak ezzel.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Helyes használata Prostin VR Pediatric

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Szabadalmi ductus arteriosus ibuprofen, indometacin, Advil, Motrin, Indocin, alprostadil, Motrin IB Addaprin, Nuprin, NeoProfen, Genpril, Proprinal, Haltran, Indocin SR, Midol IB, IBU-8

 vagy csatlakozz a Prostin VR Pediatric támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben Prostin VR Pediatric

Prostin VR Pediatric Side Effects

Prostin VR Pediatric (alprostadil)