proplex t

Terápiás Osztály: antihemofiliás Agent

Használja a Proplex T

Injekciók egyik formája IX-es faktor, az úgynevezett IX faktor komplex, szintén kezelésére használják bizonyos személyek hemofília-A hemofília-A, néha klasszikus hemofíliában, a szervezet nem termel elegendő VIII faktor, és ugyanúgy, mint a hemofília B, a vér nem tud formában vérrögök, ahogy kellene. Injekciók IX-es faktor komplex is alkalmazható olyan betegeknél, akiknél a kezelésére használt gyógyszer hemofília-A már nem hatékony. Injekciók IX-es faktor komplex is lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

A IX-es faktor terméket, hogy az orvos Önnek kapjuk természetesen az emberi vérből vagy mesterségesen mesterséges folyamat. IX faktor emberi vérből nyerünk ki kezelték, és nem valószínű, hogy tartalmaz káros vírusok, mint például a hepatitis B vírus, hepatitisz C (nem-A, nem-B) vírus, vagy humán immunhiány vírus (HIV), a vírus okozza a szerzett immunhiányos szindrómát (AIDS). Az ember alkotta IX-es faktor a termék nem tartalmaz ilyen vírusok.

IX-es faktor csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Vérrögök különösen valószínű a koraszülött és újszülött csecsemők, akik általában érzékenyebbek, mint a felnőttek, hogy a hatása az injekciók IX-es faktor.

Ezt a gyógyszert tesztelt, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél.

Használata előtt Proplex T

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz faktor ix összetett. Lehet, hogy nem kifejezetten a Proplex T. Kérjük, olvassa el gondosan.

Néhány gyógyszer adott injekció néha adni otthon a betegeknek, akik nem kell a kórházban. Ha használja ezt a gyógyszert, otthon, az egészségügyi szakember megtanítja, hogyan kell elkészíteni és beadni a gyógyszert. Lesz egy esélyt, hogy gyakorlati felkészülés oltjuk. Légy biztos benne, hogy pontosan megértsük, hogyan kell a gyógyszert kell elkészíteni és beadni.

Kell elkészíteni a gyógyszert

Használja ezt a gyógyszert azonnal. Nem szabad hosszabb ideig tárolni 3 órával azután, hogy elő van készítve.

A műanyag eldobható fecskendőt és a szűrőt tűt kell használni ezt a gyógyszert. A gyógyszer tapadhat a belsejében egy üveg fecskendő, és előfordulhat, hogy nem kap a teljes adagot.

Ne használja újra a tűt és fecskendőt. Tedd használt fecskendők és tűk egy kilyukadó használatos tartály, vagy dobja ki őket utasítása szerint az egészségügyi szakember.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Néhány IX-es faktor termékeket kell tárolni a hűtőben, és néhány tarthatók szobahőmérsékleten rövid ideig. Tárolja a gyógyszert, az orvos utasítása szerint, vagy a gyártó.

Ha a közelmúltban diagnosztizáltak hemofília B, meg kell kapnia a hepatitis A és hepatitis B vakcina persze tovább csökkentik a kockázata, hogy a hepatitis A vagy hepatitis B IX-es faktor termékekre.

Helyes használata IX-es faktor komplex

Egy idő után, a szervezet építhet fel egy védelmi (ellenanyag) ellen ezt a gyógyszert. Tájékoztassa orvosát, ha a gyógyszer úgy tűnik, hogy kevésbé hatékony, mint máskor.

Javasoljuk, hogy készítsen azonosító arról, hogy van hemofília vagy hemofília B Ha bármilyen kérdése van, milyen azonosító folytatni, kérdezze meg kezelőorvosát.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben Proplex T

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

IX-es faktor hiány tranexámsavat, Cyklokapron, BeneFIX IX-es faktor komplex, Profilnine SD, Mononine

VII-es faktor hiány NovoSeven IX-es faktor komplex, Profilnine SD, NovoSeven RT, VIIa véralvadási faktor

A hemofília B BeneFIX NovoSeven Alprolix, IX-es faktor komplex, Profilnine SD

Proplex T Side Effects

Proplex T (IX-es faktor komplex)

A hemofília inhibitorokkal IX-es faktor komplex, Profilnine SD

 vagy csatlakozz a Proplex T támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.