progresszív izomlazítás – téma áttekintése

A szervezet reagál a stressz az izmok feszültségét, ami okozhat fájdalmat vagy kellemetlenséget. Az viszont, feszült izmok relé a testet, hogy ez hangsúlyozta, amely megtartja a stressz-izomfeszességi ciklus megy. Progresszív izomlazítás segít megtörni ezt a ciklust csökkentésével izomfeszültség és általános mentális szorongás. Progresszív izomlazítás gyakran segít aludni.

Használhatja a felvétel segítségével menjen végig az izomcsoportok, vagy ha csak tanulni sorrendben izomcsoportok és a munka révén őket a memóriából.

Progresszív izomlazítás néha együtt meditáció.

Hands: kilincs őket; Csukló és alkar: kiterjesztik azokat, és hajlítsa a kezét megint a csuklóját; Bicepsz és a felkar: kilincs a kezét ökölbe szorította, hajlítsa be karját, a könyök és a flex a bicepsz; Váll: vállrándítással őket; Homlok: ránc ez egy mély ránc; A szem körül és az orrnyereg: Csukd be a szemed olyan szorosan, ahogy csak lehetséges. (A kontaktlencsék eltávolítása megkezdése előtt gyakorlását .; Pofa és pofák: Smile legszélesebb körben, mint akkor, a száj körül: Nyomja meg ajkait szorosan. (Ellenőrizzük az arc területén feszességét .; a nyak hátsó részén: nyomja a fejét a kemény , a nyak elülső részén: Érintse meg az álla a mellkasát. (Ellenőrizze a nyak és a fej feszültség .; mellkas: Végy egy mély lélegzetet, és tartsa lenyomva, majd kilégzés; back: Arch meg vissza, és távol a padlón Gyomor: Suck be egy szűk csomó. (Ellenőrizze a mellkasát és a hasát a feszültséget .; csípő és a fenék: Nyomja meg a fenék össze szorosan, comb: kilincs őket keményen, Alsó végtagok: pont a lábujjak felé az arcod, mintha megpróbálta, hogy a lábujjak hogy megérintse a fejét. Aztán pont a lábujjak el, és göndör őket lefelé egyszerre. (Ellenőrizze a területet a derék le a feszültséget.)