prenatális látogatás hét 34

Csak néhány hét van hátra, mielőtt találkozol a kicsik! Ma, az orvos Önnek fontos teszt, hogy segítsen biztosítani a jól-lét az ikrek szállítás közben. Ő is ellenőrizze a haladást, és válaszoljon a kérdésekre.

Kezelőorvosa rendszeresen ellenőrizni fogja Streptococcus B csoport (GBS) állapotot törölgesse a hüvely és a végbél. GBS egy baktérium, amely egyesek a testükön. Ez nem teszi őket beteg, de lehet, hogy a babák rosszul, ha ez számukra eljuttatott szülés során. GBS-pozitív nők kapnak antibiotikumot keresztül IV vajúdás és szülés alatt, hogy megakadályozzák GBS átvitel. Meg kell vizsgálni, akkor is, ha tervezett császármetszést az esetre, ha bemegy a munkaerő.

Orvosa tudni, ha azt tervezi, hogy benyújtja a születési terv az Ön orvosi fájlt. Egyes nők a céljaik vajúdás és a szülés írásban, mint próbál egy drogmentes születés vagy szoptató jobb szülés után. A születési terv hasznos lehet, de ne feledje, hogy bár orvosa megpróbálja tiszteletben a kívánságát, ő meg fogja vizsgálni a biztonsági Ön és csecsemők mindenek felett.

Ha könyv ikrek, hogy osztoznak a méhlepény, orvosa ultrahangot, hogy milyen jól a csecsemők növekszik, és hogy ellenőrizze a TTS.

Tippek gyomorégés Relie; Egészséges Diapering: A Basic; Fogászati ​​Látogatás a terhes nők

Szintén ez a látogatás, orvosa

Orvosa problémákról lehet, hogy miután most, vagy azok, akik ki tudnak fejleszteni később. Légy kész beszélni

Egészséges Receptek Mínusz a Heartbur; Védje meg családját A Germ; Zavarba inkontinencia?