prediabetes: edzés tippek – téma áttekintése

diabetes Trends

Ha már diagnosztizált prediabetes, akkor lehetősége van arra, hogy megakadályozzák a progresszió ezt a feltételt a 2. típusú cukorbetegség. Mégpedig oly rendszeres testmozgás, a változó a diéta és a fogyás, akkor játszhat fontos szerepet cukorbetegség megelőzésére. Bármilyen típusú fizikai aktivitás előnyös lehet, mint például a

A cukorbetegség egy életre szóló társ. Néha egy komplikáció, mint a diabetikus idegi fájdalom időt vesz igénybe, hogy megoldja, és érdemes kipróbálni a különböző kezelések és gyógyszerek megállapítása előtt az egyik, hogy működik az Ön számára; Először is, győződjön meg róla, hogy ezzel a lehető legjobb munkát akkor a controlling a vércukorszint, a rendszeres testmozgás, és tartsa súlyát normális. Ha még van fájdalom, zsibbadás, vagy kellemetlen érzés a lábad, vagy a kezét (az úgynevezett perifériás neuropátia), akkor be kell kapcsolnia a gyógyszeres megnyugtatja a …

Ez rendben van, hogy aktív blokkokban 10 perc, vagy több egész nap és hét.

Sport vagy más típusú mozgás, mint a gyaloglás, kocogás, úszás, vagy kerékpározás; Háztartási munka, mint a porszívózás, illetve kertészeti; A munkával kapcsolatos tevékenységeket.

További információért, fitness.

Mérsékelt aktivitás legalább 2 és fél óra egy héten. Az egyik módja ennek az, hogy az aktív napi 30 percet, legalább heti 5 napon át. Mérsékelt aktivitás olyan dolgok, mint a tempós séta, gyors kerékpározás vagy társastánc. De minden olyan tevékenység, beleértve a napi házimunkát-, amely növeli a pulzusszámot is tartalmazza. Azt veszi észre, a szíved gyorsabban ver ez a fajta tevékenység; Élénk tevékenységet legalább 1 ¼ óra egy héten. Az egyik módja ennek az, hogy az aktív 25 perc egy nap, legalább 3 nap egy héten. Élénk tevékenységet olyan dolgok, mint a kocogás, a kerékpározás gyors, vagy sífutás. Lélegzik gyorsan és szíved ver gyorsabban ez a fajta tevékenység.

Beszéljen orvosával arról, hogyan és mikor kell gyakorolni. Lehet, hogy van egy orvosi vizsgálat és speciális vizsgálatok (például a futópad teszt), mielőtt elkezdené; Válasszon egy fajta gyakorlat, hogy tetszik, és hogy könnyen elfér a napi menetrend. Ha úgy dönt, valami tetszik, akkor nagyobb valószínűséggel folytatódik a program.

Igyál sok vizet előtt, alatt és után is aktívak. Ez nagyon fontos, ha meleg van, és ha nem az intenzív edzés. Vegyünk egy sportital, ha Ön vagy gyermeke már gyakorló intenzíven vagy több, mint 1 óra. Ez a fajta ital segíthet cserélni elektrolitok, amelyek elvesznek a verejtékezés; Nem gyakorolják, ha a beteg vagy sérült, vagy ha az időjárás nagyon meleg vagy nagyon hideg; Válassza ki a legjobb helyen és időben gyakorolni. Egy rosszul megvilágított utcán egyenetlen járda nem lenne jó választás; Cipőben, hogy jól illeszkednek, és poliészterből vagy keverék (pamut-poliészter) zokni hogy tartsa a lábát kényelmes és sérülések megelőzése. Használja a szilikagél vagy levegő midsoles a cipő, hogy tartsa a láb száraz és kényelmes.