postpartum: első 6 hét után a szülés is gyakori probléma

Egyes nők problémái-, mint a székrekedés, aranyér, és fájó mellek -Az utolsó egy ideig a szülés után. Sok kisebb szülés utáni problémák kezelhetők otthon. Ha a problémák kialakulásának és orvosa adott Önnek konkrét utasításokat követni, pontosan kövesse ezeket az utasításokat.

Otthoni kezelés intézkedések általában minden, ami szükséges, hogy enyhíti enyhe diszkomfort aranyér vagy székrekedés.

Annak megakadályozása érdekében, vagy a tünetek enyhítésére a székrekedés

Kezelésére a viszketés vagy fájdalom aranyér

Egyél egy magas rosttartalmú étrend sok gyümölcsöt, zöldséget és teljes kiőrlésű gabonából; Igyál sok folyadékot, különösen a víz és gyümölcslevek; Próbáld meg egy széklet lágyító, például Colace; Ne törzs (keményen) alatt székletürítés; Még több testmozgás, mint a séta, minden nap.

Fájdalom a hüvelyben és a terület között, és a végbélnyílás (gát) gyakori szülés után. Akkor enyhíteni a fájdalmat otthoni kezelés. Hogy csökkenti a fájdalmat, és gyógyítani

Felépülés varrást vagy gáti szakadás felépülés varrást vagy gáti szakadás több hétig is eltarthat.

Tartsa a végbélnyílás tiszta törléssel után gondosan minden székelés. Óvatosan törölje elölről hátrafelé. Baba törlőkendő vagy aranyér párna általában sokkal finomabb mint WC-papír. Ha a WC-papír, csak puha, festett, illatosított toalettpapír; Vegyünk meleg ázik egy kád vagy egy Sitz fürdő. A meleg víz segítségével zsugorodik megnyugtatni aranyér. Add szódabikarbóna a víz enyhíti a viszketést; Használjon hideg csomag. Tudod, hogy a jég vagy hideg borogatást a terület 10-20 perc lehet. Tegyen egy vékony ruhát a jég és a bőrt; Ne üljön hosszú ideig, főleg a kemény szék; Igyál sok folyadékot, és használja székletlazítók, ha szükséges. Ne törzs (keményen) alatt székletürítést.

Próbáljon meg a jég. Tudod, hogy a jég vagy hideg borogatást a terület 10-20 perc lehet. Tegyen egy vékony ruhát a jég és a bőrt; Tisztítsd meg magad gyengéden megszorította a meleg vizet egy üveg helyett letörli WC-papír; Próbálja ki ül egy pár centi meleg vízben (sitz fürdő) 3-szor egy nap, és bélmozgások után.