policosanol: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

32-C, Dotriacontanol, Heptacosanol, Hexacosanol, Nonacosanol, Octacosanol, Tetracosanol, TÃtracosanol, Tetratriacontanol, TÃtratriacontanol, Triakontanol.

Policosanol egy kémiai nyert cukornád és más forrásokból; Policosanol használják sok feltétel, de eddig nincs elég tudományos bizonyíték arra nézve, hogy vagy nem hatásos ezek közül bármelyik, Policosanol használják feltételek, amelyek befolyásolják az egészségre a szív és az erek, beleértve a magas koleszterinszint, a lábfájás miatt rossz keringés (időszakos sántítás), és szűkülete az ereket, hogy szolgálja a szívet.

Policosanol úgy tűnik, hogy csökkentik a koleszterin termelés a májban, és hogy növeljék a lebontják az LDL (kis sűrűségű lipoprotein vagy “rossz”) koleszterin. Azt is csökkenti a ragadósságát részecskék a vér ismert vérlemezkék, amely segíthet csökkenteni a vérrögök képződését.

Valószínű Hatékony fo; Lábfájás miatt rossz vérkeringés (időszakos sántítás). Figyelembe policosanol szájon látszólag növeli a távolságot az emberek időszakos sántítás tud járni, fájdalom nélkül; Elegendő bizonyíték fo; Eltömődött artériák. Korai kutatás azt sugallja, hogy a vevő policosanol naponta, önmagában vagy aszpirinnel együtt 20 hónapig, csökkentheti a szívbetegségek val kapcsolatos eseményeket emberek eltömődött artériák; Öröklött magas koleszterin (familiáris hypercholesterinaemia). Néhány kutatás azt sugallja, hogy figyelembe policosanol nem csökkenti az összkoleszterin vagy â € œbad cholesterolâ € (alacsony sűrűségű lipoprotein (LDL) koleszterin) emberek egy öröklött hajlam, hogy a magas koleszterinszint; Magas koleszterin. Kutatási eredmények nem értenek egyet a hatékonyságát policosanol kezelésében a magas koleszterinszint. Voltak olyan tanulmányok, amelyek találják hatásos. Azonban az összes ilyen vizsgálatokat végeztünk Kuba, ahol a cukornád, hogy használják, hogy a policosanol termesztenek. Kutatási kívül végzett Kuba (Németország, Kanada és Dél-Afrika) megállapította, hogy a policosanol nem csökkentik a koleszterinszintet; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség értékeléshez policosanol e célra.

Policosanol valószínűleg biztonságos a legtöbb ember, ha szájon dózisban 5-80 mg naponta akár 3 év. Ez okozhat bőrpír és bőrkiütés, migrén, álmatlanság vagy aluszékonyság, ingerlékenység, szédülés, émelygés, fokozott étvágy, baj vizelés, fogyás, az orr és az íny vérzik, és más mellékhatásai; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: nincs elég megbízható információ biztonságát figyelembe policosanol ha terhes vagy szoptat, -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja; A vérzési rendellenességek: Policosanol lassítja a véralvadást és növelheti a vérzés esélye az emberek a vérzési rendellenességek; Műtét: Policosanol lassíthatja a véralvadást. Van egy aggodalom, hogy esetleg növeli az esélyét extra vérzés műtét alatt és után. Hagyja abba a policosanol legalább 2 héttel a tervezett műtét.

Policosanol lelassíthatja a véralvadást. Figyelembe policosanol együtt olyan gyógyszerekkel, amelyek szintén lassú véralvadás növelheti az esélyét a zúzódások és vérzések; Bizonyos gyógyszerek, hogy lassú a véralvadást közé aszpirin, clopidogrel (Plavix), diclofenac (Voltaren, Cataflam, egyéb), ibuprofen (Advil, Motrin, egyéb), naproxen (Anaprox, Naprosyn, egyéb), dalteparin (Fragmin), enoxaparin (Lovenox) , heparin, warfarin (Coumadin), és mások.

A megfelelő adag policosanol számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ebben az időben, nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok policosanol. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió