pod edzés: egy új módja annak, hogy fitt

Látod, az emberek rajta a kis fülhallgató a buszon, a plázában, a futópad az edzőteremben … MP3 lejátszók majdnem mindenhol manapság. Van még az MP3-lejátszó, mint a dallamok és a filmek. A legújabb fless fitness letölthető MP3 edzések, szakértők szerint.

“Ők mindenütt felbukkanó”, mondja Mike Monroe, fej edző és a program igazgatója Push.TV, otthoni edzés rendszert New York-ban.

Mindenféle edzések állnak – származó cardio programokat, erősítő edzés, jóga, Pilates és mondja Gregory Florez, vezérigazgatója Fit Advisor Health Coaching Services Salt Lake City, Utah, és a szóvivő a Tanács Exercise (ACE).

Pod edzések népszerű, több okból.

Ezeket fel lehet használni bármikor, bárhol, és viszonylag olcsó (néhány még rendelkezésre álló szabad).

Ők jó emberek, akik szeretik a felépítése, hogy azt mondta, hogy mit kell tenni, de nem engedheti meg magának, hogy bérel egy fitness edző, azt mondja, Monroe.

És ők is fokozza a saját edzések a kerékpár, futópad, vagy elliptikus gép, mondja California fitness edző Tracey Mallett, aki kifejlesztette a saját “pod” edzésre.

Vivian Jung, a Pilates oktató Selden, NY, aki termel a video podcast az úgynevezett “Hottieworkouts,” gondolja letölthető edzés lehet különösen inspiráló emberek megfélemlíteni dolgoznak ki a tornaterem.

Shy ügyfelek, akik félnek kipróbálni dance-alapú osztályok lehet gyakorolni a “Hottieworkouts” otthon, majd magabiztosabban jönni a stúdióba “, mondja Jung.” És remélem, hogy azok az emberek, akik élnek olyan területeken, amelyek nem rendelkeznek jó stúdió részesül tapasztalható minőségi programok révén a számítógépek / iPod.

Bár a hordozhatóság (nem beszélve a “cool” tényező) teszi MP3 edzések népszerű, ők hátrányai.

Kezdetnek, mondja Lyndsi Johnson, a kutató a Graduate Studies Department of Exercise és Wellness Arizona Állami Egyetemen, MP3 edzések – különösen azokat, amelyek csak audio -Most célja leginkább az emberek, akik már aktívan és tudni valamit fitness.

“Ez a stílus a edzés lehet nagyobb kihívás, hogy valaki hogy az átmenetet a rendszeres fizikai aktivitás rutin annak a ténynek köszönhető, hogy a hang utasítás lehet nehéz értelmezni, különösen nem létező fitness ismeretek és korábbi gyakorlat tapasztalat,” mondja Johnson.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …