plazma sejt daganat (pl myeloma multiplex) kezelésére (pdqто): [] -stages plazma sejt neoplazmák

Nincs egységes átmeneti rendszerek számára nem meghatározott jelentőségű monoklonális gammopátia (MGUS), macroglobulinemia, és plasmocytomák.

Hodgkin limfóma, vagy más néven Hodgkin-betegség, egy olyan típusú limfóma, a rák a nyirokrendszer; A nyirokrendszer egy hálózati csomópontok (csomós szövet) összekötött hajók, hogy a csatorna a folyadék és salakanyagok a szervezetből. A nyirokcsomók jár apró szűrőket, erőlködés ki idegen organizmusok és sejtek; A nyirokrendszer is vesz részt a termelő fontos fehérvérsejtek limfociták, amelyek segítenek megvédeni ellen különböző baktériumok által okozott fertőzések, vírusok, …

Az alkalmazott eljárás, hogy megtudja, az összeget a rák a szervezetben nevezik megállóhelyeken. Fontos tudni, hogy a fázisban, hogy a tervben kezelésre. A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni az átmeneti folyamat

A színpad myeloma multiplex alapul szintjeit béta-2-mikroglobulin és albumin a vérben.

Béta-2-mikroglobulin és albumin találhatók a vérben. Béta-2-mikroglobulin egy fehérje megtalálható a plazma sejteket. Albumin teszi ki a legnagyobb részt a vérplazma. Úgy tartja a folyadék kiszivárgását ereket. Ez is hoz tápanyagok szövetek, és hordozza a hormonok, vitaminok, gyógyszerek, és egyéb anyagok, mint például a kalcium, mind a testen keresztül. Vérében myeloma multiplexben szenvedő betegek, az összeg a béta-2-mikroglobulin nőtt, és az összeget a albumin csökken.

A következő szakaszban használják myeloma multiplex

Stage I myeloma multiplex

Az I. szakaszban többszörös mielóma, a vér szintek a következők

Stage II myeloma multiplex

A Stage II myeloma multiplex, a vér szintek a következők

Stage III myeloma multiplex

Ebben a szakaszban a III myeloma multiplex, a vér szintjét a béta-2-mikroglobulin 5,5 mg / l vagy magasabb.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute