Peyronie-betegség: ívelt pénisz és a merevedési zavar

Ebben Peyronie-betegség, hegszövet teszi a pénisz görbület vagy görbe erekció alatt.

Ha egy srác kap egy erekció, kamarák oldalán a pénisz megtelnek vérrel. Van egy nyúlékony burok, amely magában foglalja a kamrák így fejlődik. De Peyronie, hegszövet (más néven plakk) a hüvely tartja a pénisz egyenesen állva. A hegszövet leállítható a kamrában teljesen megtelik, amely arra kényszeríti a pénisz kanyarban.

Meddőség hagyományosan úgy, mint egy nő problémája. De mint kiderült, mi emberek nem kap ki, hogy könnyen. Körülbelül egy ki minden három esetben a meddőség oka az, hogy az ember egyedül, és mi vagyunk valamilyen módon részt vesz a meddőség kb fele annyi idő; A diagnózis férfi meddőség lehet az egyik legnehezebb kihívás az ember arcát. Bizonyos, hogy romboló hatású lehet. Végtére is, a szükségszerűség a szaporodás egyike azon kevés dolognak, amiben mindkét Darwin és a Biblia egyetértenek. Mivel nem …

Ha a heg képződik a tetején a pénisz – ami általában ez történik – a pénisz görbe felfelé. Ha ez képezi az alsó, a pénisz, akkor görbék lefelé. Hegszövet is képezhetnek mind a felső és az alsó, így a pénisz rövidebb és horpadt.

Senki sem tudja biztosan, mi okozza a Peyronie-betegség. Sok orvos úgy gondolja, a hegesedés okozhatja egy kisebb sérülés a pénisz szex közben – a véletlen hajlítás, például. De sok ember, azzal a feltétellel, hogy nem emlékszik a fajta sérülés.

Az idősebb férfiak, akiknek erekció általában hajlik könnyebben, nagyobb valószínűséggel kap Peyronie mint a fiatalabb férfiak. Genetikai is szerepet játszanak.

Férfiak, akik Peyronie-betegség nagyobb valószínűséggel is Dupuytren-kontraktúra. Ez az, ahol a szöveti kezében lesz sebhelyes és megvastagodott. Meg lehet kényszeríteni ujjak összegömbölyödik a felé a pálma.

Előfordulhat, kemény csomó közvetlenül a bőr alatt a pénisz körül jobbra, ahol a görbe elején. Néha azonban a heg túl mély érezni.

Hegek mérete eltérő lehet a kis és nagy, és nem mindig csak egy helyen. Előfordul, hogy a hegszövet megy a pénisz körüli, emiatt lerövidül. Hogy problémákat okozhat erekció, de nem ívelt.

Amellett, hogy egy görbe, más tünetek lehetnek hiánya keménység, ami megnehezíti, hogy az erekció. Orvosa javasolhatja kezelés egy görbe 30 fok vagy annál nagyobb, különösen akkor, ha nem sikerül a szex.

Még mielőtt észre egy görbe, akkor lehet, hogy fájdalmas erekció. A fájdalom származik a gyulladás által okozott kár és az is tart több hónapig. A fájdalom általában megkönnyíti, ha a sérülés begyógyul, és a hegszövet megkeményedik.